Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Pttypang #71014 üzenetére

    Ez a stucni volt a bringán gyárilag, minek cserélje le, ha nincs baja.
    És gondolom azért ezt rakták rá, hogy ha a boltban kipróbálja a vásárló, és azt mondja, hogy hopp, hosszú/rövid, akkor nem stucnit kell próbálgatni, hanem .... Magic! Már jó is. (ilyen helyzetben ugye nem számít, hogy 2-3 cm-t feljebb, lejjebb van a kormány, mert hobbi bringa).

    Hasaggymeg: az egy csodás találmány. Ahol az út szélén kell menni, ott még a levegős telóval sem szívesen megyek, érdemes kimenni az autók közé, mert a sok lámpa meg kanyarodó miatt úgyis 35-tel mennek. De még így is van olyan aki ledudál, hogy miért ott megyek, pedig ő mögöttem jön 3 m-rel, én meg az előttem lévő autó után 2 m-rel. Tehát max 2 métert nyerne... arról nem beszélve, hogy az összes szemét ott van, mert az autók szele oda hordja, de ez mindenhol gond, nem az adott szakaszé.
    A másik meg a 10 emeleteseknél, Vác felé, ahol a tuják mellett megy a bringaút... az a felfestés túl fogja élni az aszfaltot (1 cm vastag), ráz is, meg a kedvencem, amikor az emberek átfutnak az úttesten a kocsi előtt, keresztül a tuján, majd be a bringaútra... jönnek, mint a zombik a bokorból, nehéz is eltalálni a fejüket. ;]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák