Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz Runner_fxr #81899 üzenetére

    A BikeRadar leste meg tavaly hogy milyen 5 okot szoktak említeni a kemény keretes road bike-osok, a tárcsafékek kapcsán. Ami bennem megmaradt, és (szerencsére) ki is tudtam próbálni, tehát nem a levegőbe beszélek. Tehát nehezebb a tárcsás bringa, a másik hogy tárcsa nélkül is kockára lehet koptatni egy 23-25 széles outi gumit. Nem akarom rondítani néhány ember vágyálmát, de ez is csak egy új hóbort, amivel bevezetik az átütős-tárcsás outikat, de átlag user egy Ultegra szettet sem tud széthasználni vagy elfékezni. Bár részletkérdés hogy egy olasz gépen nekem még belefér egy hidrós tárcsás gép (CX-hez szokott szem), de egy 160mm-es tárcsát előre soknak gondolok, de a hátsó 140mm-es viszont szükséges.

    Ui.: Anno annak a baleset kapcsán nem tudták eldönteni hogy a tárcsa, vagy a nagytányér vágott-e bele a srác lábába. Bár szerintem készleten maradt pár UCI képes bringa, amit el akartak még passzolni, mert ahhoz képest egy év elteltével majdnem változatlan formában kihozták a disc-es road bike-okat, hogy "ez mekkora áttörés lesz".

    #81901 ---Lasali---: Bírják, ez nem kérdés. Nem új keletű dolog ez, még a Merida is épít vázba alumínium "ramsüniket" hogy hűtse a féket.

    [ Szerkesztve ]

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák