Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Voltam ma egy enduro versenyen itt a közelben. 5 pálya volt 3-at ismertem, mégsem mertem indulni, mert elsősorban féltem hogy abszolút utolsó leszek, és azért annál szarabb érzés kevés van, illetve még alig pár hete van ösztelős bringám, és kicsit féltem hogy túltolom.

    Viszont most láttam hogy az indulók nagy része mennyire óvatosan, és lassan megy már kicsit bánom hogy nem neveztem. Persze hozzá kell tenni hogy elég sáros volt az összes pálya, és csúszott, de ezzel együt sem tűnt annyira hardcorenak mint gondoltam.

    Hazafele én is lejöttem az egyik új pályán, és egész jó tempót hoztam, ahhoz képest hogy az is csúszott, nyakig sáros lettem, és én sem ismertem egy métert sem.
    Gondolom csak az első versenyre nehéz benevezni, mással nem történt ilyen, hogy túl aggódta ezt a versenyzés dolgot, pedig nem nyerni akarok, csak kipróbálni milyen élesben mások ellen.

    Mire hazaértem már a nagy része lekopott a sárnak, az aszfalt előtt még eg kisebb telket meg lehetett volna emelni a bringán lévő sár mennyiségéből.
    (L:http://)(/L)
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák