Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz bandi0000 #94306 üzenetére

    Én benzinnel, és WD40el takarítom a zsíros alkatrészeket, mindkettő elég hamar elpárolog, utánna áttörlöm és mehet vissza a zsír. Biztos van jobb kence is rájuk, de franc fog komolyabb pénzeket fizetni érte. Lénc olaj, ésbringa samponból sem éri meg a drága, nem segít annyit amennyivel többet kifizetsz érte, szerintem.

    Az a becsúszó elég durván rozsdás, sajnos átérzem a helyzetem, nekem pont a porfogó alatt rozsdázott el, egy alap suntour teló. AHogy látom ezt már nem hozod vissza, a rozsda lemarta a felületet, és érezhetően belemart az anyagba. Van több videó is, ahol pl Colaval, vagy ecettel próbálják lemarni a felületi rozsdát, ez működik is egy ideig, de onnantól hogy nagyon mély már csak fakít a rozsda színén. Acélszálas súrolókefe kell hozzá...

    De én majdnem biztos vagyok benne hogy az a teleszkóp nem mozogja ki már azt a részt, szóval akkor sincs világvége ha nem sikerül javíts rajta. Illetve ha lemosod v megázik, de még a kint tárolásnál a levegő páratartalma miatt is visszajön bármennyire tünteted is el.

    (#94297) szjoci
    De ezt most hogy meg, miért? Te kaptad? Biztos több ember is felhasználhatja? Így talán nekifutnék egy kicsit drágább pedálnak, mert ezzel a bónusszal, visszahozza az annyit még megér kategóriába.
    Annyit még hogy elég ha a kupon előtt van 75 ajró a kosárban v a kupon után is kell?

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák