Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz trialboj #99164 üzenetére

    rendkívül izgalmas történet következik ;)

    pár éve vettem görgőt,néhány alkalommal használtam, uncsi volt. próbáltam filmmel is, jobb egy fokkal,de mivel nem kerestem filmeket hozzá, abbamaradt a történet :)

    aztán 1-2 hónapja ajánlotta egy cimbi,hogy menjek el spinningre, most épp szombaton lesz, ő is megy, stb. elmentem,életemben először,és egyrészt fél óránál már majd'meghaltam, másrészt kicsit kifigyeltem, mi is történik ott órán. zenére tekerünk (80bpm felett általában, kb.), bemelegedés után váltogatjuk a kiállva tekerést a nyeregben pörgetéssel, valamennyi felsőtest-munka is van. azótakicsit átértékeltem a dolgot, otthon is próbáltam hasonlóan,még ha nem is mindent másolok le. de 30-40
    perc sima ügy, a zenére/hajtásra koncentrálva eléggé megy az idő,nem hiányzik hogy még film is legyen, ja,és közben követem a pulzusomat (teló kormányon+ Polar H10) , hátha azt mutatja,hogy még nem szenvedek eléggé ;)
    mindenesetre így egész más, hogy volt egy kis löket az elején, abból lehet táplálkozni. igyekszem órára menni,de ha nem jön össze (vagy a kinti tekerés), akkor lehetőleg tolom kicsit a görgőn itthon.

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák