Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
Hol laksz, hogy nem tudsz ilyen hosszabítót beszerezni. Akárhova bemész egy elektrotechnikai szaküzletbe biztos, hogy kapsz. Ez nem egy repülő varázsszőnyeg, hogy ne lehessen kapni
. Sztem ezek valósak:Included speaker cable length 1.6 m (első)
Included cable length center speaker 2.2 m (középső)
Included cable length rear speakers 4.3 m (hátsó)
Total included cable length 14 m (össz.) -
LiteCross91
aktív tag
Helló!
1. Vegyél
, mert jó. Mindenre jó. Filmre, játékra kiváló és zenére se utolsó.
. Van benne kraft és nagyon szép tiszta, a mélyek a helyükön vannak, nem torzít. Egyszóval jó kis szett.
2. Egyikkel se fog sikerülni
. Inkább vmi ilyennel [link], csak egy szálasba, de nem találtam hirtelen olyat, de az a neve, elég frappáns sztem, hogy RCA hosszabbító
.
3. Előtted pár hozzászólással erről volt szó. pl.: #125. Nem lesz mondjuk 5 méteren minőség romlás. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
Garmacor81
üzenetére
Véleményem szerint mind három kategóriára megfelelő. Játszani tökéletes, eszméletlen élmény. Filmet is nézek vele sokat, semmi problémám vele. Zenéket is hallgatgatok és jó, de kitartok amellett, hogy egy 2.1 zenére jobb.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91
üzenetére
Üdv!
Bocs, de akit még is érdekel, annak gyors leírom, hogy K-Lite mellé AC3 codec és megy szépen az 5.1 MPC-al.
Garmacor81, az valóban nem nagy szoba, mivel panel, ebből adódik, hogy sok a szomszéd, szóval nem nagyon lehet bömböltetni, így véleményem szerint nem szükséges olyan erős hangrendszer. Mint már írtam magánházban lakok, a szobám 5X7-es, de én még nem mertem 3/4-nél több kakaóval hallgatni, mert közelről már fájt a fülem és ez nem vicc
. Amúgy mire használnád? Ha zenére, akkor elég sztem egy jó 2.1-es rendszer. -
LiteCross91
aktív tag
Helló!
Nagyon jól működik. A MPC-ot nem tudja vki, hogy lehet 5.1-re állítani, mert nem akar 5.1-ben szólni, ezért PowerDVD filmezek, de én szeretem a MPC-ot. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Hi!
Megjött! Még most telepíti a drivereket, Mint mondtam a gépen Xp van, szóval a hozzá járó cd-t használom. A laptopomon pedig ezért örültem a win7-nek, mert a világon semmilyen drivert nem kellett telepítenem, felraktam is minden ment, a wifitől-hangon át minden. A videókártyához telepítés után nem tallált drivert, de rögtön az első frissítéssel letöltötte és felrakta, szóval mint mondtam semmi dolgom nem volt, csak igen-igeneket kellett nyomnom
. Viszont nem tudom hogy a Win7, hogy viszonyulna az SB-hez, mert laptopba nem nagyon megy bele a PCI-os kártya
. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Hi!
Én rühellem a Vistát, szóval eszembe se jut, még véletlenül se, akármilyen kapcsolatban foglalkozni vele
. Win7 az már jó
. -
LiteCross91
aktív tag
Hi!
Örülök annak amit írsz
. Igen XP-t használok, de utánanéztem és Vista-hoz is van driver Win7-hez nem tom. Aki teheti használjon Win7-et, mert jó. Nekem a notebookomon az van és nagyon megvagyok vele elégedve. -
LiteCross91
aktív tag
Helló!
Nekem kb. egy hete van meg. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Én nem tudom, hogy milyenek más 5.1-k, mert nekem ez az első, csak annyit tudok, hogy szépen szól, hangos, a mély az nagyon ott van. Azért választottam részben, mert itt elég jókat írtak róla és másik fő tényező az ár
, én is ellenék egy g51-el
. Nekem ez is bőven sok, pedig magánházba lakok nem panelba, de még maxon nem is hallgattam. Még ráadásul csak egy sztereó integrált (kb. 2003-as lehet, VIA VT1612A) hangkarival megy. Jövő hétre várom a SB Audigy SE 7.1-et
. Tudom nem egy Ausus Xonar, de azért sztem lesz változás. Majd megírom, hogy milyen. Egy kérdés: a vezeték hossz miatt megcseréltem a jobb első magast a bal hátsó magassal, számít vmit, vagy színjelek csak dísznek vannak a kábel végén, mert ha számít veszek RCA hosszabbítót. Ajánlom mindenkinek az X-540-et!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Sztem ezek valósak:

, mert jó. Mindenre jó. Filmre, játékra kiváló és zenére se utolsó.
.
. Amúgy mire használnád? Ha zenére, akkor elég sztem egy jó 2.1-es rendszer.
.