Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Én egy olyan megoldásról olvastam a Logitech oldalán, hogy a hasonló esetekben a földeléssel lehet valami probléma és a megoldás az, hogy a szobában lévő minden létező elektronikus tárgyat lehetőleg egy jóminőségű elosztóba kell dugni és azt az egy elosztót pedig a fali hálózatba. Ill. a subw-ert lehetőség zerint jó messze kell elhelyezni az elosztótól. Sajnos nállam erre nincs lehetőség mert a szobám maga egy merő kábelrengetek nem kevesebb mint 7 eosztóval.
Iszonyatosan le lehet terhelve a hálózat itt mert a falban két aljzat van csak és mind a 7 elosztó a külömböző eszközökkel oda csatlakozik be.... úgyhogy nem vagyok meglepve.
Ahogy mondtad: megszokom.
Jóval egyszerűbb mint a kábelrengeteget megszüntetni... az kb. lehetetlen. 
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Ma vettem egy ilyen 'csodát'. Meg vagyok vele elégedve bár egy bajom van vele amiről nem tudom eldönteni, hogy én fogtam ki valami rosszabb darabot vagy ez a olcsó hangfalszetteknél a 'velejáró': figyelmes lettem amikor nem ad ki a hangszóró hangot, hogy elég nagy az 'alapzaja' konyhanyelven: sistereg. Az összes hangszóró. Kb. mintha 'szél fújna benne'. Vészesen nem zavaró meg csak teljes csöndben hallani de akkor is gondoltam rákérdezek.
Ja és ez az alapzaj akkor is van ha a nincs semmire épp rákötve a szett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 19Hó Gari
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azert kerdeztem ra mert en meg a regi idokre emlekeztem amikor haverom ram szolt, hogy ne toljam fel maxra a basszust mert tonkre mehet tole a hangfal. 
Iszonyatosan le lehet terhelve a hálózat itt mert a falban két aljzat van csak és mind a 7 elosztó a külömböző eszközökkel oda csatlakozik be.... úgyhogy nem vagyok meglepve.