Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsiráfnyál

aktív tag

válasz SirG #14 üzenetére

Üdv,

Bennem is pontosan ugyanez a kérdés motoszkál, de sok-sok beszámoló és cikk olvasása után én a Geniusra szavazok. 6 éven át használtam egy Logitech 5.1 hangrendszert (a típusára nem is emlékszem már, de ehhez nagyon hasonló felépítésű, csak régebbi), én azzal nagyon meg voltam elégedve, de most így 6 év után sajnos néha csúnyán rázendít és recseg pár órán keresztül.

A beszámolókat olvasva azt látom, hogy a Genius pár alkalommal elromlott, a Logitech viszont pár ember fülének nem tetszett igazán. A hangminőség a Genius felé húz, a megbízhatóság a Logitech felé, de mindkét hangrendszer bőven megéri az árát, egyformán jó minőségről van szó.

Ami engem személy szerint végül a Genius 5050 pártjára rakott, az már csak egy apróság, de nekem valahogy kinézetre is sokkal jobban bejön. :D Nincs az a sci-fi felépítése mint a Logitechnek, sokkal inkább érzem rajta, hogy ez egy hangfal, és nem úrhajó. Valahogy bennem ezek a sima, téglatest alakú tiszta fa hangfalak inkább keltik egy jobb hangzás érzetét, mint a Logitech ufói (bár 6 év használat során nem is volt velük bajom).

Új hozzászólás Aktív témák