Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Hello!
Háááát...egy tippem van, de nem hiszem, hogy ez lehet, mert azt mondtad, hogy mindent kihúztál....utóljára a b.nőm hangfala csinált ilyet, mert be volt dugva neki egy mikrofon is és a kettő egymást gerjesztette, tehát a mély az valami bődult hangosan zúgni kezdett, ha van bedugva bármilyen mikrofonféleség vagy fejhallgató egyszerre a cuccal akkor talán ez lehet a gond, de amúgy más ötletem nincs
...Ja a hangtesztelős bizbasz nem jött össze, nem tudok szerezni, de ha mégis lesz akkor szólok!
Csövi! -
Thomyyyyy
tag
Szeva!
Hát én sajna nem tudok ilyen helyet, de sz.tem annyira nem fontos, hogy tesztzenén próbáld ki, a lényeg úgyis az, hogy zene film játék és minél több kategóriában próbáld ki különböző hangerőkön.
Persze nem gond ha van tesztered is, de én ebben nem tudok segíteni
...őőő...talán tudok szerezni egy mélynyomó tesztet, utánanézek, ha lesz akkor szólok, max msn-en átküldhetem vagy majd megdumálhatjuk!
Csocsi! -
Thomyyyyy
tag
Bocsi, nem fért ki a link neve...
itt megtaláljátok: http://thomyyyyy.deviantart.com/gallery/
[Szerkesztve] -
Thomyyyyy
tag
Hali!
Még jó hogy érdekel....viccelsz???
Viszont ha valakinek K700i telója van annak tudok szolgálni egy 5400-as témával, dobom a linket! ------>
http://www.deviantart.com/deviation/46886693/?qo=7&q=by%3Athomyyyyy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
Remélem tetszeni fog?!
Ja és bocsi, hogy egy kicsit más dologgal zavarom a topicot, de úgy gondoltam, hogy hátha kell valakinek, aki imádja a logitech hangcuccát
...
Csövi!
UI.: Letölteni a bal oldalon lévő ikonra kattintva lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macska topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest