Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Hello!
Háááát...egy tippem van, de nem hiszem, hogy ez lehet, mert azt mondtad, hogy mindent kihúztál....utóljára a b.nőm hangfala csinált ilyet, mert be volt dugva neki egy mikrofon is és a kettő egymást gerjesztette, tehát a mély az valami bődult hangosan zúgni kezdett, ha van bedugva bármilyen mikrofonféleség vagy fejhallgató egyszerre a cuccal akkor talán ez lehet a gond, de amúgy más ötletem nincs
...Ja a hangtesztelős bizbasz nem jött össze, nem tudok szerezni, de ha mégis lesz akkor szólok!
Csövi! -
Thomyyyyy
tag
Szeva!
Hát én sajna nem tudok ilyen helyet, de sz.tem annyira nem fontos, hogy tesztzenén próbáld ki, a lényeg úgyis az, hogy zene film játék és minél több kategóriában próbáld ki különböző hangerőkön.
Persze nem gond ha van tesztered is, de én ebben nem tudok segíteni
...őőő...talán tudok szerezni egy mélynyomó tesztet, utánanézek, ha lesz akkor szólok, max msn-en átküldhetem vagy majd megdumálhatjuk!
Csocsi! -
Thomyyyyy
tag
Bocsi, nem fért ki a link neve...
itt megtaláljátok: http://thomyyyyy.deviantart.com/gallery/
[Szerkesztve] -
Thomyyyyy
tag
Hali!
Még jó hogy érdekel....viccelsz???
Viszont ha valakinek K700i telója van annak tudok szolgálni egy 5400-as témával, dobom a linket! ------>
http://www.deviantart.com/deviation/46886693/?qo=7&q=by%3Athomyyyyy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
Remélem tetszeni fog?!
Ja és bocsi, hogy egy kicsit más dologgal zavarom a topicot, de úgy gondoltam, hogy hátha kell valakinek, aki imádja a logitech hangcuccát
...
Csövi!
UI.: Letölteni a bal oldalon lévő ikonra kattintva lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Arc Raiders
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest