Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz357
csendes tag
Sziasztok. Légyszíves valaki segítsen! Nem kapcsol be a rendszer egyáltalán. Levettem áram alól vártam pár másodpercet, visszadugtam kivillant az ST piros bekapcs gombja de pár másodperc múlva el is aludt. Ezt eljátszotta párszor, de utoljára rendesen be tudtam indítani finoman elindítottam rajta egy zenét és mint akitől elvették volna az áramot. Az ST kialudt mint egy gyertya de nem pukkant nem durrant semmi, és azóta még csak be sem tudom kapcsolni. Ezután még egy olyan volt hogy az ST kijelzőpaneljén mind a 2 sor világított háttérvilágítás nélkül és ennyi. Darabokra szedtem körbenéztem mindent nem látni sehol égés nyomot vagy sülést, biztosítékja rendben van. Halvány gőzöm nincs mi lehet a baja :S. Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm

-
Gabesz357
csendes tag
Na mind1 egyenlőre arrébb tolom ezt az ötletet, inkább szerzek egy kis infót hogy hogy lehet kivitelezni a dolgot. Úgy is most "becsusszant" egy vásárlás egy neon cső egy oldal plexi meg egy 1TB-s vinyó személyében szal most szünet egy darabig
De azért köszi hogy hozzászóltál a dologhoz 
-
Gabesz357
csendes tag
válasz
Gabesz357
üzenetére
Amugy ahogy visszanézem amit irtam sztem nem érted hogy mit akarok. Mert én se érteném. Ütemre kéne hogy villogjon. Mert ha csak ugy simán egy díszvilágítást akarnék köré azt megcsináltam volna kérdés nélkül. Az a gond hogy nem nagyon tudok rájönni hogy milyet is vegyek hozzá vagy mit csináljak vele hogyha hangosabban halgatom ne verje ki őket. Mert halkan olyan szépen elvillog hogy csoda de ahogy odakenem neki csatt a ledeknek

-
Gabesz357
csendes tag
-
-
Gabesz357
csendes tag
Hali. Lenne egy érdekes kérdésem. Nem kell hülyének nézni tudom hogy sok ember feleslegesnek tartja de nekem nagyon tetszik és meg akarom csinálni. Tehát. Az lenne a kérdés hogy ki milyen LED-eket ajánlana a mélynyomó köré? Erősséget értem hogy Voltba meg Watt ba mennyit birjon a led pl ugy hogy körérakok 4-5db ot. Azt tudom hogy a könyv szerint 185 Watt amit tud de nem vagyok benne biztos hogy mindig valós adatot írnak. Vagy ha ez ennyire nem lényeges akkor szóljatok. Ki mit tud erről?
A segítséget előre os köszi

-
Gabesz357
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy miért szedik le páran a mélynyomó védőrácsát?
Csak kiváncsi lennék hogy esztétikai okokból vagy mert jobban nyomja a mélyet vagy miért?.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért köszi hogy hozzászóltál a dologhoz

. De az a led "csík" az igazi tuti
. Rakni akarok a mélnyomó köré (a membránon kívülre) ledeket. 3-4-5-öt kb. Csak kérdezem hogy milyen ledet vegyek és mennyit, hogyha teszem azt fullon halgatom a cuccot akkor ne b*ssza ki a ledeket
. Köszi a választ