Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    235 ilvl :DDD friss lvl50-eskent.

    Meglepo volt, de bejott az Arthetine-s stilusvaltas. Fantasybol cyberpunk kornyezet. Amugy abban eros amiben a diablo gyenge, es abban kicsit gyengebb amiben a diablo erosebb. Nekem tulsagosan agyatlan spammharc eddig az egesz. Kb. nyomd azt ami epp nincs cd-n, probalj kiallni es nyomd a healing potit. Amilyen surun jonnek az instak, es amilyen kevesszer megy 1-1 instaba az ember, nincs se ido se ertelme taktikazni, illetve ezekkel a skillekkel nem is lehet taktikazni.

    A vilag, a kornyezet nagyon tetszik, a fo story egesz erdekes. A jatek borzalmasan komplex, a fele dolog azt se tudom mire jo, vagy mire lesz jo. Olyan szinten minimalis infoval talaljak a featureket, hogy meg kerdezni se tud az ember.

    Nalam a classok es skillek szamitanak negativumnak, mert elvesz az egyedi harci stilus es gondolom raid szinten is max annyi a taktika, hogy probalj meg kiallni. Nem tetszik, hogy inkabb csak reflex kell, de agymunka nem, de be kell valljam, hogy sosem volt az en stilusom a hack and slash.

    Ebbe a kornyezetbe, vilagba el tudnek kepzelni mas fajta jatekot. Pl. egy wow like 3rd person MMORPG-t. Csak a kamerat kell mashova helyezni es kell egy masik classrendszer.

    Ja es nem tudok kibekulni a Gunlancer iszonyat bena fegyverevel. A pajzsok szuperek, de ez a tulmeretezett puskakard torz es nevetseges.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák