Aktív témák
-
perempe
veterán
2003. 10. 11.
Magyarország-Lengyelország (EB) 1-2
2003. 09. 10.
Lettország-Magyarország (EB) 3-1
2003.06.11.
San Marino-Magyarország (EB) 0-5
2003.06.07.
Magyarország-Lettország (EB) 3-1
2003.04.02.
Magyarország-Svédország (EB) 1-2
2003.03.29.
Lengyelország-Magyarország (EB) 0-0
2002.10.16.
Magyarország-San Marino (EB) 3-0
2002.10.12.
Svédország-Magyarország (EB) 1-1
Kikaptunk a lettektől idegenben, és nem tudtuk megverni se Svédországot, se Lengyelországot. -
pweisz
senior tag
Köszönöm, esetleg azt eltudnád mondani hogy hogyan van a továbbjutás, meg ilyesmi, nem értek a focihoz csak most nem rosszak a Magyarok aztán szeretném megnézni a mecseket, meg kiváncsi lennék hogy mikor jutunk tovább, szóval hogy hogyan mükszik a dolog.
-
perempe
veterán
Október 9-én Svédországgal játszunk idegenben.
Nekik most nagyon kell a pont. Itt a teljes menetrend:
12-Oct-2005 Hungary - Croatia
08-Oct-2005 Bulgaria - Hungary
07-Sep-2005 Hungary - Sweden
03-Sep-2005 Hungary - Malta
04-Jun-2005 Iceland - Hungary
30-Mar-2005 Hungary - Bulgaria
17-Nov-2004 Malta - Hungary -
perempe
veterán
Magyarország-Olaszország 2-2 (1-2)
Litvánia-Magyarország 1-6 (0-2)
Magyarország-Litvánia 1-1 (0-0)
Románia-Magyarország 2-0 (1-0)
Magyarország-Grúzia 4-1 (2-0)
Grúzia-Magyarország 3-1 (1-1)
Magyarország-Románia 0-2 (0-2)
Olaszország-Magyarország 1-0 (1-0)
Erre gondoltál volna? Itt még a grúzoktól is kikaptunk, de nagyon meg is aláztak minket. 34. perc: Ckitisvili a jobb oldalon álló helyzetből indulva gond nélkül kicselezte Mátyust és Sebőköt, majd az alapvonaltól középre adott, ahol az ismét üresen érkező Arveladze hat méterről a hálóba passzolt (1-0). Szvsz innentől lett kegyvesztett Sebők Vili. Szvsz az olaszok elleni meccs mázli volt: náluk még meg se kezdődött a bajnokság - nálunk kb. 3 forduló is lement már, Del Pieroékat a strandról szedték össze.
Egyébként örülök Lothar érkezésének, mert ő legalább nyerni megtanítja a fiúkat. 2-2 után most mi lőttük az utolsó gólt. -
pweisz
senior tag
mikor lessz a következő meccs?
-
kíváncsi
őstag
Off:
Zsu te csiga voltál régen? :D
Off.
[Szerkesztve] -
becso13
aktív tag
válasz
Deathcourier #26 üzenetére
Veled is fogadhatok, csütörtökön ÚTE-Stuttgart.:))
-
becso13
aktív tag
Köszönöm a fiúknak, szereztek nekem egy Snickerset, még a horvát meccs után is megtettem őket győztesnek (haverommal fogadtunk).
-
_Volkovy_
nagyúr
elkezdtem nézni,azt' 10 perccel a kezdés után elvonultam aludni.szarok voltunk..
-
Perjel
tag
Ja és azt is megjósoltam félidőben, hogy becseréli Torghellét és Szabicsot (mondjuk ez nem volt nehéz), és mindketten gólt lőnek.
-
Perjel
tag
Haverokkal néztük a meccset, és előtte mindenki tippelt, én 3-2-t mondtam. Kiröhögtek kicsit, aztán a félidőben pláne, de bejött:) Pedig én értek a 2. legkevésbé a focihoz abban a társaságban. Na persze a csajokat leszámítva, de ők nem is nézték a meccset, csak behozták a kaját, meg a konyhában dumcsiztak:)
-
-
AND1
őstag
válasz
Apollo17hu #16 üzenetére
Akkor Bodnár... :)
Nagyon görcsös játékos. Nem komálom... :)) -
Legolas
senior tag
válasz
Apollo17hu #16 üzenetére
Nem írtam, oda, hogy eltiltott, egyébként HUSZTI SÉRÜLT IS!!!
-
Apollo17hu
őstag
ezek a hozzászólások igencsak viccesek... :))
Huszti sérült?
Bognár játszott a válogatottban? (tegnapi meccs)
A sérült Huszti szerezte a 3. gólt?
lol :DD -
Drizzt
nagyúr
Husztinál azért inkább a kiállítás miatti eltiltás játszott közbe, nem?
Amúgy Torghelle nagyon nagy csatár. A 3. ő is berúgta volna még onnan a védő elől, de persze nem baj, hogy ott volt Huszti...
Gera is csak pozitívan jellemezhető, viszont a hátvédsor... Az valami gyenge vicc... -
AND1
őstag
Gera az egyetlen akit hajt...nem ez az első meccs ahol ez bebizonyosodik.
Bognár...nem válogatott szintü játékos, nemtom mit keres itt. -
Legolas
senior tag
Én tudtam, hogy nem kell fosni!
De amit te csinálsz az semmi jóra nem vezet! Már éppen csak arra van szüksége ezeknek a srácoknak, hogy te is rúgj még 1-et beléjük! Nem ez a helyes hozzáállás! Vannak bőven gondok még a csapattal, de alakul a dolog és van néhány kimagasló teljesítmény. Simek jól játszott, Gera pedig nemzetközi viszonylatban is nagyot alakított ma. És arról sem szabad megfeledkezni, hogy vannak sérültjeink (pl.:Lisztes!) és a Huszti is sérült. Mindent egybevetve nem volt ez rossz meccs, sőt kimondottan izgalmas és a vége is jó lett. Gond meg egy szál se, mert a horvátok elkenték a svédeket!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! -
X-COM
nagyúr
ehem, csak most látom
lehet tovább köpködni... -
B.Kox
tag
Még jó hogy itthon maradtam meccset nézni ahelyett hogy elmentem volna utcai gyorsulásra. Megérte...:(
Köszönöm fiúk, csak így tovább...:( -
Zsu_
senior tag
Mit szóltok ehhez a leégéshez? :U
Nem értem, hogy a magyar válogatottnál miért történik mindig az, hogy mi csak támadunk, támadunk, de a gólt mindig az ellenfél rúgja :F
Aktív témák
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- HTC ONE / 0 perces
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest