Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Közben sikerült elérnem, hogy 12e ráfizetéssel kapjak egy a7n8x-et, szerintem nem rossz üzlet.
-
Drizzt
nagyúr
Bocs, még egy kérdés, garis cserénél mekkora részét kell, hogy levásárolhassam az alaplapnak, ami tönkrement?
-
zotyesz01
tag
Szvsz ne vegyél A7N8X-et, sok a garanciális gond vele. Inkább az Epox 8RDA vagy a Chaintech deszka, talán még olcsóbbak is, mint az Asus.
-
ftc
nagyúr
Ja amúgy nyugodtan cseréld.748-as még nem kapható Mon.
-
ftc
nagyúr
Sis 748?
[L]http://www.sis.com/products/chipsets/oa/socketa/748.htm[/L]
Ez már 400 FSB -
Drizzt
nagyúr
Elfelejtettem leírni, hogy a k7s6a füstölt el, nme a ram.
Azon gondolkodok, hogy inkább vegyek-e kb. +5e-ért asus a7n8x-et? Állítólag elég neki az ATX2.01 táp, ez igaz? Ezek a dolgok motoszkálnak most a fejemben...
Az ABITon még hangkaresz sincs, szerintem megpróbálom az Asust, vélemény? -
Drizzt
nagyúr
Helló, a héten vettem memóriát, de elfüstölt:(, most még garos, de vennem kell újat, már úgyis cserélni akartam, a kérdés: 10e ráfizetésért adnának egy használt abit kx7-333-mat, megéri? Támogatja e ez a lap nemhivatalosan(azaz a gyakorlatban) a 333-as fsb-s procikat?
Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fogyjunk le!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest