Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz lajafix #21319 üzenetére

    Jogos, irtam is hogy szerintem emogott csak annyi torekves van, hogy ha nincs beteti kamat es olcso a hitel, akkor majd az emberek a gazdasagba teszik a penzt mindket forrasbol. Aztan lepodnek, hogy nem, mert ki az az orult, aki befektet ugy, hogy amit ma tegnapelott eldontott/kiszamolt, az holnaputan visszamenolegesen az ellenkezo iranyban valtozik... es csak azert, mert mondjuk a vallalkozasanak a neve L betuvel kezdodik.
    Jo kerdes, hogy a forint bedontesenek kezdofazisan kivul - amikor meg megint a felszalado kamatok ellenere nem tud jobbat tenni, mint mielobb devizabol forintba menekulni, az arfolyam az hamarabb es tobbet hat - mikor emelkedhetnek a kamatok. Szerintem nem fognak, helyette tovabb adoztatnak, egyreszt nem latszik finanszirozasi hianynak, masreszt meg nem rajuk mergesek az emberek hanem a bankokra, mobilszolgaltatokra, utkezelokre, kozmuvekre, es johetnek me'g az iskolak, alkoholbiznisz, stb...
    De szerintem mar tulmentem azon a szinten boven, amennyire ertek hozza. Egyet sikerult leszurnom, aki csak teheti menjen mielobb kulfoldre, itt nem sok, es egyuttal nagyon kis eselyu olyan forgatokonyv kepzelheto el, ami nem oriasi szivast tartogat belathato idon belul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák