Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz attiati #24988 üzenetére

    azt vagom de a csunya bank le is huz ettol meg :)

    epp gondoltkodtam h beirjam-e pl kollegalis viselkedes ill fonok beosztott viszony jellemzesere, hogy anno mikor kezdtem a jelenlegi szakmam a munkatarsaim 75-80% elfordult ha valamit kerdeztem toluk, vagy ugy csinalt h lehetoleg ne lassak belole semmit, nehogy megtanuljam es akkor konkurenciava valjak jelszoval. itt a forumon lett ket olyan mentorom akik igen sokat segitettek ill munkahelyenkent akadt 1-1 olyan szaki akihez erdemben fordulhattam. (+rendkivul sok netes kutakodas, youtube, es szakmai oldalak szakkonyvek folyamatos turasa, stb.)
    ezzel szemben itt ha barmivel fordulnek barmely munkatarsamhoz meg sem fordulna a fejeben h ne segitsen tudasa legjavat nyujtva megoldva barmilyen kerdest, forditva detto(bar ez nalam otthon is igy volt..)

    fonok beosztott viszonyt jellemezve az elmult 3 otthon melohelyemen a fonokok mindent megtettek hogy akadalyozzanak a szakmai fejlodesben, mert nekik epp eleg ha csak azt tudom amire epp az adott masodpercben szukseguk van, ill ha fejlodsz akkor "ertekesebb" vagy igy hatha elvisz mas ceg az orruk elol.
    szemben itt, evente, felevente leulnek velem 1-2 orat ertekelni az elmult idoszakot, megbeszelni az esetleg felmerult problemakat, a uj celokat kijelolni, kepzeseket eloiranyozni, megbeszelni mennyit emelnek :D ill masok hogy latjak a nyujtott teljesitmenyem igy egyfajta visszaigazolast kapni arrol mi jo, miben valtoztassak mi mutatna elore.

    tovabbi jelentos elorelepes h itt befizetik utannam az adot.. :U

    az eletemben eloszor latott itteni autoszerelo kontra otthoni 20 evi ismeretseg a szakszervizben szinten hasonlo merteku elterest mutat...

    ugyhogy igen sok fejlodni valo van, csak nem latom az akaratot erre otthon

    az agressziv bevandorlokkal kapcsban erdekelne a velemenyed de ez nyilvan privi tema, oda irhatnal.

    magasabb szintu banki szolgaltatasok koze mit sorolsz?
    befektetesi alapok, reszvenyek, portfoliokezeles ilyesmi?

    [ Szerkesztve ]

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák