Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz aujjobba #63552 üzenetére

    Hát igen. Én is nagyon várnám már, mert az Erste-KBC-Randomra is már ráraktam durván 50 ezret, a jövő évi adagot már másikra szeretném.
    Én bizom benne, és ha megnyitják, és nem igazán fogok vacillálni hogy menjek-e. Talán később, a jelenlegi tbsz-ek lejártakor valamennyit még vinnék is át oda, de új pénzt már biztos csak oda vinnék.

    Más: Azon is gondolkodtam szabadidőmben, hogy mit csinálnék, ha nem lenne tbsz többé, mert pl megszüntetnék vagy valami. Arra jutottam, hogy a meglevő tbsz-ek kifutása után eladnám az állományt, átváltanám dollárra az eurót, és a tastyworkshöz vinném a lóvét, ahol amcsi készítésű faktor etf-ekbe tenném, ami minden szempontból egy kifinomultabb megoldás az európában elérhetőkhöz képest (ott vannak olyan szervezetek, amik kimondotten ilyen etf-.ek komponálásával foglalkoznak, pl. aventis, onedimensional).
    Ezzel tudnám némileg kompenzálni a kieső adóelönyt, mondván, hogy ezeknek magasabb a várható hozama meg alacsonyabb a költségük. Ráadásul ott van 500 ezer dolcsi védelem ha minden igaz.

Új hozzászólás Aktív témák