Új hozzászólás Aktív témák

  • Begi

    senior tag

    válasz Vision #64996 üzenetére

    Jah, errol egyelore lemaradtam. Vartam, hatha 400 fole megy.
    Most kivancsi vagyok meddig erosodik. (Hazra kell a zseton...)

    Mas:
    Mig ra nem talaltam a topicra en is vakon eltem az eletem es leszartam mi tortenik a szamlamon a penzemmel. "Szerencsere" a Granit banknal folyamatosan volt 3% koruli kamat a betetekre. 2 eve keresunk lakast/hazat, nem gondolkoztam hosszabbtavu befektetesben, de ahogy mar irtam is buta voltam, hogy nem neztem utana az allampapirnak.

    No de majd talan mostantol. A kovetkezo portfoliot szeretnem kialakitani:
    Nyitottam egy NESZ-t es TBSZ-t RC-nel.
    NYESZ: mar beraktam az eves zseton-t, egy reszebol sikerult 9500-n OTP-t venni, masik reszevel egyelore nem tudom mit csinaljak. MOL? TELEKOM? Mas?
    TBSZ: Itt teljes a homaly. Beszelgettek mindenfele ETF-krol, de most ugy gondolom nem erdemes EUR/USD-t valtani. Itt az a terv, hogy az ev vegeig, havi bontasban menne egy fix osszeg. Szerintetek jo otlet most betolni OTP-be, aztan ha normalizalodik az EUR es USD arfolyam akkor atrakni ETF-be?
    Allampapir: Kincstarnal van PMAP, aminek nagy resze, ha nem az osszes, el fog menni a hazra. Ide is utalgatnek havonta egy kisebb osszeget es vennem a PMAP-ot, Illetve majd ha normalizalodik az EUR, akkor PEMAP-ot is.
    Crypto: Mar lassan egy eve betoltam egy kis jatszopenzt. Nem ebbol leszek milliardos, de arra gondoltam ide is juthatna a havi megtakaritasbol.

    Mi a velemenyetek? :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák