Új hozzászólás Aktív témák

  • Emunem

    aktív tag

    Sajnos kb 1 éve megpróbáltam váltani, sehogy sem jött össze, márciusban meg még rosszabb volt a helyzet. Most nekifutok megint, hátha van valami jobb ajánlás/javulás. (Itt elég sokminden raktáron van megint, A)

    1. Mire fogod használni a gépet? - Leginkább Gaming téren haladnék (Simulatorozás), meg munka (Autocad / Archicad) is jó lenne ha nem lenne gond.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani? -
    Ház (CoolerMaster N300), ODD (Samsung SH-224GB), HDD (WD blue ezex 1TB +500 GB Samsung, egyik sem SSD)
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged? - Részlegesen a gép belső része, táp gyanúsan viselkedik. (havonta van egy hisztije, sztem nőnemű)
    Esetleg a vga maradhat, ha az új konfigban tud többet adni. Ha nem, akkor jöhet az új. Cél a kb 5 év kiszolgálása.
    4. Mennyi a kereted rá? - kb 350K Huf a plafon.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? - Típusa: Monitor: LG 2441 BN 24" (1080p) + Samsung 55" 4K TV (Játék, meeting)
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? - Leginkább Nvidia, de ha nincs gond velük, jöhet bármi.
    Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? - Ventiket (3DB) cserélném a házban valami halkabbra. (ha belefér..., ha nem, marad a régi) Elengedtem a 4K felbontást, nekem elég ha 2K vagy full HD megy minimum 60FPS-el

    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    "... hát persze ..."

Új hozzászólás Aktív témák