Új hozzászólás Aktív témák

  • arcsi84

    aktív tag

    Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.

    Ha nem haragszotok leírnám az elképzeléseimet, hogy egyértelműbb legyen a szitu. Van egy PS3 konzolom, amivel nagyon elégedett vagyok, de lassan jönnek az új konzolok és nagyon gondolkozom, hogy PC-re váltanék. (Emellett van egy APU-val szerelt notebookom, amiben dual graphics van, na attól mentsen meg mindenkit az Isten, szóval Dual Graphics szóba se jöhet).
    A fentiekből következik, hogy egy olyan PC-n gondolkodom, ami könnyen mozgatható, kompakt és nem utolsó sorban elhelyezhető a nappaliban egy TV mellett is. A gépet elképzelhető, hogy több lépcsőben építeném meg. A végcél egy olyan gép lenne, ami elég erős ahhoz, hogy elvigye a jelenlegi illetve a nextgen játékokat. Nem ragaszkodok a maximális beállításokhoz, de azért szépen nézzen ki és stabil 30 fps elvárás lenne. Fontos lenne a bővíthetőség, nem tudom, hogy a 1155-ös foglalat mennyire lesz időt álló, illetve később erősebb VGA.

    ITX méretben gondoltam, mindenképpen halk gép kéne, ha lehet nvidia alapon physx miatt (feltéve, ha ez nem jelent túl nagy veszteséget az ATI-hoz képest)

    Ami van dell 23" ips monitor, full hd TV, SSD, perifériák.

    Szóval ami kéne az proci, itx alaplap, memória, VGA, táp, ODD esetleg.

    Tudom, hogy ez nem egy egyszerű kérés, mert ahogy vissza olvastam kevés ilyen itx-es igény van, de remélem tudtok segíteni.

    Előre is köszönöm a tippeket.

Új hozzászólás Aktív témák