Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    Nos úgy fest, hogy lassan eljön az idő az autóváltásra. Összeg csak az autóra kb. 2M forint, 2007 utáni és dízel kell legyen.

    Nekem tetszene az octavia, accord, laguna, C5 vonal, de párom által le vagyok tiltva, mondván kisebb kell.
    Felszereltségben a szokásos; ABS, légzsákok, stb. kívül xenon, tempomat, eső/fény szenzor, digit klíma esetleg ülés fűtés, tolató radar amiket preferálnék.

    Nézelődöm egy ideje és pár típus van amik elgondolkodtatóak számomra:

    1, Honda civic 8gen: 2007 környékiek már kifoghatóak 2M körül, 2.2CTDI -vel, ami ha jól tudom örök élet+1nap, illetve az autóról is csak jókat olvasok. Executive felszereltséggel érdekelne.
    A bajom vele, hogy ilyen ársávban 8éves civicek kaphatóak (ettől függetlenül ez a favorit).

    2, Renault Megane 3: nos itt már fiatalodik a dolog, 2009-2011 közöttiek vannak ennyi pénzért, felszereltségben is van az igényeimhez passzoló, viszont a fentlévők 99%-a 1.5dci. Jelenleg is ilyen motorral rendelkezik az autóm, az az igazság, hogy nagyobbat szeretnék. A megane kérdést valószínűleg ez fogja eldönteni, hogy itthon a 2.0dci ritka, mint a fehér holló.

    3, Ford Focus MK3: az évjárat itt is rendben van 2009-2010, választék is nagy van belőlük, így a megfelelő felszereltségű is könnyen megtalálható lenne, viszont itt is szintén a motor problémájába ütközöm. Itt is 99%-ban 1.6tdci van fent hahu-n és jobb szeretnék erősebbet.

    Nagyjából ennyi. 5-ös golf, pug 307, H astra, nem kell, még esetleg J-ből van fent pár darab hasonló árfekvésben, de ez nagyon csak az alja lenne a választéknak.

    Még egy titkos befutó lenne, csak az szintén a méretei miatt eshetne ki, illetve megmondom őszintén, hogy picit tartok is tőle: Alfa 159, erről jöhetne bővebb infó. Ebből a civichez hasonlóan inkább "idősebbek" vannak 2007-2008 és a 2.4JTD izgatná a fantáziámat.

    Jöhetnek vélemények, ellenvélemények, javaslatok esetleg még mik vannak ilyen feltételek mellett. :R

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák