Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz parandroid #120502 üzenetére

    Nem a sokaknál elferdült értékítéletet vontam kétségbe, hanem azt mondtam amit már sokszor (keress vissza) hogy attól mert valaki azt hiszi, még nem prémium valami!

    Ezt a "racionális" választást meg felejtsük már el egy életre autó terén! Majd ha lesz kettő azaz kettő gyártó és összesen 2 típus (egy a szegényeknek egy meg a gazdagoknak), akkor majd lehet ilyen butaságot leírni hogy racionális választás. De addig amíg akkora piac van, hogy divat trendek vannak és igényeket lehet kiszolgálni, mindenki szíve joga a neki tetszőt venni. Arra meg hogy kényszeresen keresitek a racionális választ hogy "miért?", annyit mondanék hogy mindenkinek saját dolga mi tetszik neki és miért teszi azt amit tesz. Majd ha a fene nagy racionalitásban megszűnnek a háborúk, és szabad demokratikus lesz a világ, lehet foglalkozni a consumer szokásokkal :)

    Nem ismerem a belga piacot de a skandinávot igen: és nem azért vesznek ott sem suzukit mert az jajj de jó, hanem mert nem futja másra az adók miatt. És Dánia is teli van rozsdásodó öreg "prémium" kocsikkal, amit jellemzően fiatalok vezetnek és törve v lerohadva hagyják az út szélén az első adandó alkalommal.

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák