Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    Sziasztok,

    Tanacsra lenne szuksegem. Eljutottam odaig, hogy szeretnek venni egy masodik autot, egy jatszosat, pusztan azert, hogy vigyorva jarjak munkaba nyaron. Erre mar eleg regota keszulok, de azert egy ilyen "befektetest" meg kell tervezni, nem csak megvenni, hanem fenntartani is kell az autot ugye, es ezek az autok nem a fillerekbol fenntarthato fajtak.

    Az elso tervem a klasszikus, talan racionalis dontes lett volna, egy NB-s MX-5. Sokat olvasgattam roluk, de sajna eleg oregek mar, sok rohad, vagy takolt, a szebbek pedig mar egy kategoriaval dragabbak. Igazabol minel tovabb nezegettem annal inkabb nem tetszett. Kozben az autora felretett penz gyult. Jott a kovetkezo, az NC, de az meg ugy ahogy van nem tetszik. Kitalatam hogy E36 M3 kell nekem, gyorsan le is tettem rola, horror ar, horror fenntartas. Es eljutottunk oda ahol most tartok:
    Kellene venni egy 2006 utani Nissan 350Z-t. Tetszik kivul-belul, hatul kapar, V6, csorog-csattog durrog, ~300LE, belso kenyelmi felszereltseg is kiraly, es arban elerheto. Tokeletes csillagegyuttallas. A bibi annyi, hogy nagyon keves van belole, tapasztalat is keves rola, fogalmam sincs milyen fenntartasi koltsegekkel kell kalkulalni, egy eves kb 6-8e km-es futas mellett.

    Tud valaki ebben segiteni, a legjobb az lenne ha tapasztalatbol. :R
    Koszi!

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák