Új hozzászólás Aktív témák

  • 98bja

    senior tag

    Sziasztok.
    Nézegetek autókat, kb 1,5-1,7 misi lenne a keret csak a járműre.
    Több típust néztem ki ami tetszik és ebben az árkategóriában már válogatni is lehet. Tetszés szerint sorba rendezem őket:

    - BMW E46 320i - nagyon tetszik a 6 henger és hátsó kerék kombó, és úgy tájékozódtam, hogy 1-2 dologtól eltekintve viszonylag megbízható széria. Kiskorom óta vágyok egy E46-ra, így ez lenne a legnagyobb boldogság, ha találnék egy jó állapotút.

    - Lexus IS200 - szintén 6 henger, hátsó kerék, viszont nagyon kicsi a kínálat, és a szűkös beltér sem annyira vonzó.

    - Honda Accord - ezt a 2 literes benzinmotorral néztem, nagyon szimpatikus, tetszik belülről és kívülről is és jókat olvasok róla. Tágas, nagy és kényelmes autó lehet.

    - Mazda 6 - 2 literes benzinmotor, (esetleg az erősebb 2.3 GT) ugyan az mint az Accord, jó nagy, megbízhatónak is vélem, viszont a rozsdásodástól eléggé tartok, mivel garázsom nincs és kint állna.

    Tudom hogy az első kettő teljesen más kategória mint a második kettő, de ezekkel az autókkal tudom magamat elképzelni. Astrák, Golfok is bejönnek, dee messze nem annyira mint a fentiek. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy vajon melyik modell lenne a legjobb választás. Ja, hosszabb távra terveznék :))
    Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák