Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz _NCT #26368 üzenetére

    Ez nem magyarisztánon múlik, hanem a jóléten. Nyugatabbra sem mások ám az emberek, csak generációk óta jólét van, mindenki ezt szokta meg, ezért nem siet senki sehova, ezért kisimultabbak az idegek. Nem jobb emberek ők sem. Ha ott is generációk óta csóróság lenne, ugyanilyenek lennének. És ha mi is g*ci jól élnénk nagyon régóta, akkor nálunk is királyság lenne. Ez ilyen egyszerű szerintem, fölösleges ezeket a közhelyeket hangoztatni.

    Tökmindegy: ködben, egy (talán még keresztben is) a belső sávban álló autót, ha tegyük fel mennek is előtted (még ha be is tartod a követési távolságot), tehát nem látod kilométerekről - a köd miatt tán amúgy se -, nem biztos hogy nem nézel be... "Ne mond,hogy ez nem így van." hát mivel nem voltam ott, ezért nem mondok semmit. Én csak annyit mondtam, hogy elég lehetetlen szituációnak hangzik, én sok mindent el tudok képzelni, de magam részéről biztosan tartózkodnék a fekete fehér, tényszerű kijelentésektől.

    Edit: most ezt írják:
    "A helyszínen látható féknyomok és a törmelékek elhelyezkedése alapján az látszik valószínűnek, hogy a Fiesta sofőrje elveszthette az uralmát az autó fölött. Nekiütközhetett a belső sávban a szagkorlátnak, majd a menetirányra merőleges irányba fordulva sodródott a külső sáv felé. Ekkor ütközhetett a bal oldalának a mögötte haladó kisbusz. A Fiesta ezután megint megpördülhetett, és újra nekivágódhatott a korlátnak, majd a sztráda közepén állt meg, Lázárék kisbusza pedig az árokba fordult"

    Talán ezért nem kéne rögtön kígyót békát kiabálni, nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák