Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Integra #34537 üzenetére

    DOT számmal kapcsolatban én úgy jártam, hogy: októberben cseréltem a régi téli gumit újra. Megmondtam a gumisnak, hogy mindenféleképpen idei gyártás legyen. Erre mikor rakja fel, akkor látom, hogy 2012 első heti a gumi. :DDD Legközelebb szerintem azt is kikötöm, hogy melyik hét/hónap utáni legyen - inkább fizetek 1-2k-val többet darabjáért.
    Szerelővel is van negatív példám, a legutóbbi olajcserekor megjegyezte, hogy jó lenne sűrűbben cserélni az olajat... Erre én: de hát az elmúlt x évben 10k kilométerenként (kb. 1 évente) ti cseréltétek - mindezt úgy, hogy 1x éven keresztül apám minden autónkat oda hordta (oké, lehet balfasz, tolvaj alkalmazottja is, vagy ő is nézhetett be valamit, de nem esett túl jól)...
    Ha már itt tartok, BP-n tudtok olyan normális szervizt, ahol tényleg megcsinálnak mindent, nem csak a munkalapon, esetleg meg is lehet helyben várni, vagy nézni (elterjedtebb, egyszerű francia vasról van szó)? Műszaki vizsgát érdemesebb valami ilyennel intéztetni, vagy inkább felkészítés után elvinni személyesen?

Új hozzászólás Aktív témák