Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz bitpork #77771 üzenetére

    Pedig annyira egyértelmű...
    20 alkalomból egy, mikor van kedvem vezetni akkor, mikor kipihent vagyok és nyugodt. S sosem mehetek úgy, ahogy szeretnék...csak tegyem robotként a teendőm: gáz-fék-kuplung, szétnézzé meg össze, és viseld el a többi autós baromkodását, akik a 90-es sebesség korlátot is soknak találják, de 80-al jön a következő a seggedbe, rád tapadva a lakott területen, kiugrálva előzni akarok alázni akarok szándékkal, rosszul beállított lámpákkal vakítva a tükrökön keresztül...és még sorolhatnánk. Bár lenne normális tömeg közlekedés, reális áron, simán azt választanám :U Tizedét használnám a kocsinak. S ehhez csatolnám még akár az üzemóra figyelő rendszert...ami megmondaná, hogy mikor vagy köteles ezt és ezt és...emezt is kicserélni és a többi.
    S ha mindezek mellé kapnánk egy-egy terepet, ahová el lehetne vonulni "rajkodni"...HM! :C
    (#77776) TaaT: A kocsihoz ért. A kocsi részegységeihez nem...Problem? ;] Ne menjen el gumisnak, mert nagyon megverik..de ennyi;)
    Gondolj bele: mennyi új, friss jogsis kerül ki tizenévesek közül. Ők sem tudják, hogy a gumi nem mindig nyúlik, főleg nem az nem, amit nem a Durex gyárt :D Azon hogy meglepődne némelyik, ha rá lenne írva: 0.5 coll
    S nem tágulna semmit a drótperem miatt :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák