Új hozzászólás Aktív témák

  • Lipton

    őstag

    (#2725)Leslie67:
    Nem rád gondoltam, hanem arra a bizonyos lsk-s emberre, aki ezt a teszkós raklapos szöveget nyomja. A lényeg nem a májkrém volt, hanem utálom, ha valaki ilyen lekicsínylően nyilatkozik és nem objektíven elmondja, hogy miért is más ez mint a többi - hú, ezt lehet nem kellett volna kikotyognom :) Én ingyen utazok, de valahogy nem akarom bejárni az országot. Házi körülmények között nem tudok projektort megnézni. Arra számítottam, hogy itt konkrét segítséget kapok. (Nem kábé olyat, hogy csak a porsche a kocsi, te meg szar asztrát akarsz venni - de el ne kezdjen senki most suzukizni :) ) Mostmár a samu sp-a600 is érdekel mint alternatíva.

    (#2729)avman
    HTPC-t nehéz lenne magammal vinni sajnos. Nincsenek blúkéj lemezeim, sőt, lejátszóm sincs. Töltögetek főleg és ott kiválasztom az adott lehetőségek közül, hogy melyik kell nekem. BD-ket simán le lehet szedni. Most egy 46-es samu LCD-t nézek olyan 5 méterről, 720p és 1080p között sem nagyon van érdemi különbsége (no ebből sem akarok vallási vitát). Én fel tudom dolgozni, hogy a samu 300k alatt van.

    Minden területen van valamennyivel többért valamennyivel jobb. A határ általában a csillagos ég. Én olyan jó ár/érték arányt keresnék a mondjuk kb. 250k kategóriában, illetve megéri-e minimálisan (+10-20%) többet kiadni, mert azért valóban többet kapok. Tudom, 400-ért van jobb, 700-és még jobb, és leszarom, hogy valaki összehányja magát vagy sem. Nem ez a kérdés. Én is tudok olyat mondani, amit más vesz és én nem venném meg, de azért nem csinálom a műmájerkodást.

    Vászonra továbbra sem kaptam semmi érdemi választ.

Új hozzászólás Aktív témák