Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz mimike #40550 üzenetére

    Mire kell Neked ez pontosan.. mit fotózol erdőben kevés fényben ? (Áll vagy mozog?) És mennyire kell Neked a hosszú gyutáv ?

    A 7D szenzorban nem jobb, viszont egy jó üveget lehet kell venni hozzá, csak akkor üvegre is költöttél és vázra is. Egyszerűbb a meglévő 5000-esre venni komolyabb üveget, vagy ha gari lejárattól fázol, akkor egy új 5100-est és még így is a maradék pénzt valami jó üvegre költeni.

    Az ismerősöd eleve furcsállom, hogy stúdióban Nikon, kint meg Canon, de nagyon nem mindegy, mit tekert fel a 7D-re. Ha megkérdeznéd tőle, lehet nekünk is segítene :U mert pl. egy 24-105 f/4L az APS-C-s 7D-n jobb, mint a natív DX-re készült 18-105 a Nikonon. Persze, a 24-es indulással DX-en buksz a nagylátásból valamennyit, cserébe ott a 24-120 csak az is f/4, de VR..

    Szóval tudni kellene, milyen fotótéma a szívügyed, ami miatt elkezdtél agyalni most.

    Ha elég a kitobi táv, akkor Tamron 17-50 2.8 és a VC nélküli, mert jobb a képe. Témamozgást a VC sem fog meg, nyugodt témához pedig állvány, vagy támaszkodj fának :U De amúgy jó móka a stabilizátor is, azzal többminden megy kézből ha a téma se moccan.

    Ha pedig mohás fának támaszkodó pucér csajt fotózol az erdőben ;] , ahhoz is inkább a jobb obit venném és állvánnyal..

Aktív témák