Új hozzászólás Aktív témák

  • beholder00

    tag

    válasz bajnokpityu #26770 üzenetére

    Olaszból jött. Mint kiderült, egy ismerőstől, ezzel foglalkozik, szólnak neki és megy érte, így én elhiszem, hogy 17 000km van benne. Nem kifejezetten tőle akartam venni, de jobb volt, hogy ismerős is. Van szervízkönyve, igaz csak 1 szervíz van bepecsételve. Eredeti gumik, nem tudom mennyire tartósak alapból ezek a Kenda gumik. Kb karc nincs rajta, meglátjuk milyen lesz.
    Januárban egy délután leszedtem már az oldalburkolatot megnézni a szíjat. Akkor szerszám hiányában tovább nem bontottam, de nem volt túl poros a ház, szíj is éppnek tűnt, tárcsákon se voltak sérülésnyomok.

    Most cseréltem olajat, szűrőt, levegőszűrőt.

    Lehet egyébként én voltam túl érzékeny vagy nagyon húztam neki múltkor 0-ról. Ez is számíthat? Ma mintha alig remegett volna. Picit járok még vele aztán meglátom. Mondjuk azt tudom, hogy magától nem javul meg semmi, vagy ha igen az egy kisebb csoda vagy nagy hiba előjele. Trust me i'm an engineer. :))

    A költségek gondolom picit nagyobbak, mint egy 125ccm-nél. Itt új gumik is benne vannak meg csak sajnos 7000 km, de ezzel 38Ft/km-re jött ki, ez lefelé ment volna stabilan, mivel 2l/100km volt:D Inkább azért leszek kíváncsi, mert Astra J-m volt eddig. 2 év alatt 46K km alatt kb. minden költséggel 40Ft/km-re jött ki. Félre ne értsetek, szeretek motorozni, nem csak számokról szól az egész, de gondoltam megosztom érdekes információként. ;)
    Sőt fórumon is kaptam már szerelőnevet, felhívom, hogy menjen egy kört vele, hogy milyennek érzi.

    #26769astro12 - köszönöm, ellenőrizni fogom ha odakerülök :)

    #26768Burt1793 - Tényleg nem ismerem még a robogók lelki világát, de ennyire fontos ez a tisztítás?

Új hozzászólás Aktív témák