Új hozzászólás Aktív témák

  • astrojoe12

    tag

    válasz kaktusz2 #27188 üzenetére

    Az elektromos roller egy jó téma, nem ide illik, de érdekelne hogy mit gondoltok róla.

    Abban gondolom egyet értünk, hogy a legtöbb utcán közlekedő rolleres nem ilyen profi versenyző és nem ilyen védett körülményke között hajtja a verdát, mint a videóban.

    A törvényalkotó nemsokára beszabályozza ezeket és úgy hírlik, csupán teljesítmény alapján akarja eldönteni, hogy autók közé engedhető-e vagy sem. Ami szerintem nagy hiba.

    Elmondom a saját véleményemet és, nem biztos hogy mindneki egyetért majd velem, sőt.

    Azt gondolom, hogy a közúti közlekedésben, az autók között semmi keresni valója nincs egy ilyen járműnek. Nem utálom a rollereket, nem egy gyerekkori trauma miatt mondom ezt, hanem a robogók kicsi kerekével szerzett tapasztalatok miatt.

    Szerintem nem a rollerek sebessége a legnagyobb gond. A rollerek kereke túl kicsi és a súlypontja túl magasan van ahhoz, hogy biztonságosan közlekedhessen az autók között. Az autók városban simá mennek 50-70 km/h-val, lakott területen kívül meg sokkal többel.

    Egyszerűen szólva, a rollerek kereke künnyen elekad, vagy instabillá válhat a szerkezet a magyar közutak állapota miatt. A kicsi kerék nem veszi olyan könnyen az akadályokat, mint egy robogó vagy kerékpár kereke. Egy kisebb kerekű robogó, aminek a felni átmérője 12 col, is okozhat meglepetéseket a vezetőjének. Hát még egy 8-9-10 colos virsli kerék.

    Jöhet az össztűz...

    [ Szerkesztve ]

    "az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."

Új hozzászólás Aktív témák