Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    válasz Synaptic #1839 üzenetére

    Fura, Muspelen mindig találok Starmetalt a köreim alatt, max csúcsidőben szedik. Orichalcumot is sokezret bányásztam, 0 db legendary cucc (a 3ból) esett valaha belőlük, még Luckkal sem továbbra sem. (Wirefiberből meg Skinningből meg szokott)

    De igen, már volt róla szó hogy milyen hirtelen esett be a Void ore ára harmadára kb. Az sem igaz hogy akinek volt megvette mert folyton vannak emberek akiknek gyűlik a pénz, meg 60as és venne, bár elején nyilván nagy volt a hype. Továbbá mikor valaki egyszerre több tucat Asmodeumot árul, ami cooldownos cucc. Azt valaki magyarázza el nekem.

    #1840 mikromanus "Nem is a "Publikus" ládáknak kellene jót dobni, hanem a nehéz ellenfeleknek. Így is jönnek itemek (pl fegyver) a chestekből. A célnak (szint emelés) elmegy. A többire vállalj erőfeszítéseket!"

    Akkor ne legyen nyílt, ennek pont ez az értelme! Ha sokan vannak még lootot se kapsz a nagy elitekből, így értelme sincs rámenni. Amúgy sem publikus ládák mert nagy elitek védik. Egyszerűen nincs értelme Myrkguardozni meg Minesozni. Így hogy húzza fel egy friss 60as a WM-ját?

Új hozzászólás Aktív témák