Új hozzászólás Aktív témák

  • PG989

    csendes tag

    Sziasztok!

    Acer Aspire 5735z Intel T3200 cpu; SSD rendszerlemez, HDD ODD-ban ( HD Sentinel szerint mindkettő hibátlan). WIN 8, Chrome elsődleges böngésző, AdBlock Plus, Avast Antivirus - rendszerbetöltési keresés lefuttatva
    2009 februárjában vásároltam. A hibák nagy része két napja jelentkeztek. (Androidot rootoltam és Cyanogenmod-ot telepítettem, az Android telepítése után kb két nappal jöttek elő a problémák, nem hinném, hogy van összefüggés)

    A következő hibák lépnek fel (Munkahelyi hálózaton vagyok, más gépeknél ezek a hibák nem lépnek fel.):

    Ha hálózati kártyán kapcsolódok az internethez, akkor gyakran csak a második, vagy harmadik frissítésre töltenek be a weblapok hibásan (pl FB esetén csak a felső kék sáv tölt be, alatt üres marad, néha betölt a weblap nagy része), gyakori a SSL hibaüzenet (AdBlock Plustól függetlenül)
    [SSL]

    Ha WIFI-n keresztül kapcsolódok az internethez, akkor a weboldalak betöltődnek rendesen (nincs ssl hiba, nem maradnak le weblaprészek), de akkor is előfordulnak nagyon gyakran grafikus hibák
    pl.:
    Chrome
    Crome2

    letöltések megszakadnak (forrástól függetlenül)
    a képeket és a weblapok grafikus elemeit hibásan jeleníti meg (mind Operán, mind Chrome-ban)
    Opera
    van olyan pdf, amit korábban hibátlanul megnyitott, de most hibás Chrome-ban (Operán hibátlan, más gépeken szintén hibátlan ugyanez a fájl)
    PDF

    van egy beépült reklám-bizgentyűm, ami kikapcsolt AdBlocknál betölt (korábban nem vettem észre az AdBlock miatt) mind Mozillán, mind Chrome-ban (a tegnap telepített Operában nem jelenik meg. Sajnos minden eddigi erőfeszítésem ellenére nem sikerült megszabadulnom tőle.)
    reklám

    Lehetséges az, hogy vírus okozza? Remélem nem hardver hiba. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák