Új hozzászólás Aktív témák

  • geme

    csendes tag

    Ezzel a 12VHPWR kábellel és is megjártam. Azt csinálta a gép, hogy játék közben többször a tálcára rakva találtam magam. Elsőnek azt hittem, hogy szivat a Windows vagy összeakadnak a Launcher-ek, mert egyik nyitja a másikat, aztán itt olvastam, hogy többeknek fekete képernyő lesz. Akkor kicseréltem a kártyához adott kábelre, azóta minden jó.
    Ha kétszer olyan hosszú lenne a 4090-eshez adott kábel, akkor szépen le lehetne vezetni a P600S házban alulra, de ezzel a kábelhosszal a csatlakozói sem érnek el addig. A tápból sem 4 különböző kábel jön, hanem csak kettő, így az egész vissza van hajtva, így aztán jó sok kábel van.
    Most akkor a CableMod kábelei is égnek? Amúgy durva, hogy 1 nyomorult kábel vagy 1 készlet annyiba kerül, mint az egész tápom mindennel együtt.
    A táp Pure Power 12 M 1000W kicsit kemény volt a kábel, de be lett törve a helyére, tövig benyomva. Ez nagyon durva, hogy most mindenki össze vissza gyártja ezeket, az érintkezők beljebb kijjebb, kijjebb beljebb vagy érintkezik vagy nem. Hogy lehetett valamit így megtervezni?

    Gigabyte 4090 gaming OC-m van. Nagyon brutál ez a kártya. Első indításnál a Far Cry 6-ban 2000 FPS-el nyomatta a menüt, akkor tényleg visított a VRM. A 3090-esek már 1000-nél megadták volna magukat, mint a régi szép időkben. Nem tudom, hogy én voltam-e ennyire jó, de 5-ből 4 embert 1 fejlövésből szedtem ki. Biztos a kártya érdeme, 4K-ban látok mindent.

    Jaj de szépen megy felfelé a kártya ára, most már 100.000 forinttal drágább, mint amikor beszereztem. Ennél sem láttam még jobb befektetést. Itt Prohardveren azt írták, hogy az nVidia raktárra termel. Ez akkora nagy kamu, hogy raktárra termelnek. Ha tele lett volna a raktáruk ilyen kártyákkal, akkor lefoglaltattam volna 1 konténer szállítót és az összes kártyát elvitettem volna Kínába, hogy ott adják el kétszeres áron az egész készletet. Ráadásul erősödik a forint. Mi lesz, ha jövőre visszamegy 400-ra, megint adják majd 7 számjegyű összegekért?

    2025-ben, ha jönnek az 5090-esek, ezt a kártyát 800.000-ért fogom eladni, ha nagyon jó fej leszek, akkor 700.000-ért. Az új széria majd szépen 1,5-2 millióról indul, aztán majd 4 hónappal később beáll 1,2 millára, akkor beújítok 1-et. Imádom amikor egy befektetés megtérül. Ja nem is kell megtérülni játékra vettem. Amúgy kit érdekel, ha elfüstöl 1 ilyen kártya? Ha elfüstöl, akkor megveszem újra...

Új hozzászólás Aktív témák