Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaci84

    őstag

    Baromi viccessek vagytok néhányan. Bár kezdem kiismerni a fotosokat. Nagy művészlelkek.
    Igen sajnos van olyan hogy a kedves tanácsadó nem éri az igényt vagy nem igazán tud segíteni és gyorsba könnyű ráfogni a kérdezőre hogy hát nem tudja mit akar.

    Gyengébbek kedvéért: Lehet venni egy terméket túlárazva jó ár érték arányal és áron alul. A harmadik az amikor valami agy akció van, találsz újracsomagolt terméket, vagy használtan aki sürgősen továbbadná. Szerinted melyiket lehet viszonylag kis értékeséssel továbbadni?

    Az a6300 nem megemlítve lett hanem kimondottan ajánlva és ettől függetlenül más helyen is utánanéztem és teljesen megfelelne nekem. Igen megnéztem az rx100kat is. Viszont 200ért szembejött velem egy utolsódarab akcios a6300 váz. Hát berendeltem mert egyrészt átvétleig még le lehet mondani és 14 napos elállás is van a világon. Igen felfogtam hogy hátrány a nagyobb szenzorméret közelről. Viszont úgy voltam vele pontosan nem tudni mennyire kell közelmenni másrészt pedig a modellezés után is van élet amire meg jobb lesz a 6300as és kitobival pont annyiba kerül mint az RX 100 M5 Ebayről. Ezzel szemben ez magyar garis. Sehol de sehol nem találtam ennyiért úgyhogy talán belefér a jó vétel kategóriába.

    És igen felfogtam az obikérdést is. Világosan elmondtam hogy nincs olyan mit akarok. Említettem a modellvideozást ahol először éreztem hogy ugrani kellene minőségbdn. De emlittem a varosi kirandulást ahol szürkületben már elhasalt a teló. Nagyon sokrétűen hasznalnám a gépet ezért a celirányos vásárlás helyett azzal kezdem ami van használtan vagy újként akciósan. Igen sajnos futnom kell a köröket, mert
    Kit obi - az ország masik felébe 0 értékelésű eladótól. 35 1.8 - Arulja de eladni nem akarja minden nap másik napra teszi. 50 1.8 annyiért árulja mint ujként cashbackel. 18-105 amire megnéztem már eladta.
    Szóval marad cashbackbe egy fix jó fényerejü mondjuk 50 1.8 65ért meg egy széles Sigma 19 2.8 65e esetleg egy makro Sony macro 60ert. Tettszett volna a 18-105 is de 144ert úgy talan draga hogy kell még mellé valami.

    Szóval nem értem hogy aki nem olvas vissza és nem kérdez ergo igazából nem is érdekli mi a fenének szólogat be?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák