Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz pussy_cat #27049 üzenetére

    értem. érdekes hozzáállás.

    adott egy fórum, egy felhasználó, akinek angol nikkje van.
    magyarok vagyunk, szokásunk lefordítani a nem magyar dolgokat. a te nicket lefordítva azt jelenti magyarul, mint amit angolul jelent. ezen semmit nem változtat a tény hogy te miért választottad a nicket, a téged ismerő x % tudja és viccelődhet vele, a maradék y % nem tudja, de azt sem hogy ne mviccelődhet vele. már ha egyáltalán viccelődik, lehet hogy nem is viccnek szánja csak simán magyarosítja a neved.

    engem is szoktak nolfi-nak becézni, fogalmam sincs hogy miért, utálom is, de nem érzem magamat felhatalmazva arra hoyg ezen megsértődjek.

    anno még vmikor réges rég én is szóltam vmit neked, amire sértődés volt a reakció, azért mertem azt állítani hogy felkapod rá a vizet.

    no offense, csak szerintem elég nyakatekert dolog ez így.

    ha az én nickem dick vagy cock lenne, biztos nem foglalkoznék vele ha vki lefaszozna, legyen az ismert v ismeretlen személy számomra, hiszen az említett nikk kvázi felhívás keringőre.

    vagy valami az én szürkeállományomban nincs jól beállítva? :F

    mod: most értettem meg a csőrikés hisztorit, nos, gyerekszobám volt, tv-t viszont sem akkor sem mostanában nem néztem sosem, ergo fogalmam sincs a rajzfilmekről.

    [ Szerkesztve ]

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák