Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz Tim82 #42535 üzenetére

    Értem, amit mondasz, és valóban kicsit másról beszéltünk. Abban viszont továbbra sem értünk egyet, hogy lehet vele tervezni: ameddig 2 nappal előre nem lehet tudni egyáltalá azt sem, hogy melyik nap fog hó esni, és nagyságrendileg mennyi, addig ez az információ sajnos nem sokkal hasznosabb annál az alapfelvetésnél, mely szerint tél van, hó eshet.
    Engem sem ért meglepetésként a dolog, az viszont annál inkább, hogy a beharangozott nagy hó Borsodba pl. el sem ért, illetve Pesten is csak szentelés volt, mert erre már az egy centi is erős költői túlzás lenne.
    A meteorológiával a másik nagy problémám, hogy mindig világvégét és anarchiát vízionálnak, aztán mire ideér, addigra annyi lesz belőle, hogy még sózni sem kell. Persze a huszonnegyedik ilyennél tényleg nagy hó esik, és kitör a káosz, de addigra már senkit nem érdekel a figyelmeztetés, mert a farkast kiáltó juhászgyerek hozzájuk képest a hitelesség megtestesítője. :) Pl.. a nyáron beharangozott egész országos jégeső, ami utána elért 3 megyét...

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák