Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Legyen a kint a bent, és a bent a kint.

    Az úgy van, hogy egyik kedvencem Liszt Les Preludes-je. Szerintem a zenetörténelem egyik legjobb lezárása van benne, ha jól adják elő. De szeretem még az Új világ-ot Dvořaktól, és számtalan klasszikust. De van amit nem.
    Aztán mondjuk ott van a Beatles, egy csomó jó zenéjük van, meg egy csomó, ami annyira nem tetszik.
    Óriási hangulatú koncertet adott mondjuk mittudomén...anno a Dixieland fesztiválon akár egy Budapest Ragtime Band, de a Joe Murányi korszakból is van amit kedvelek, van amit nem.
    Queen-nek, Boney M-nek, ABBA-nak, Jefferson Airplane-nek is van ismert száma, ami egybeesik az én ízlésemmel, és van ami nem.
    Meghallgatok sok Metallica számot, Guns ismertebbjeit is szeretem, Dire Straits is jöhet, de Aerosmith, AC/DC, Nirvana, Deep Purple, és még sorolhatnánk hosszasan akiknek van jobb zenéjük, amiket szeretek, és van amiket nem. Szélsőségként pl. ott a Dope-tól a Debonaire. Azt is szeretem.
    80-as évekből sok popzenét tudnék mondani, amiket kedvelek, és szívesen hallgatok, és van amit meg nem. Elvetemült vagyok, de apró gyerekkori becsípődés a Modern Talking - C.C.Catch vonal, szintén. Nem hallgatom minden nap, de néha jól esik.
    Scooterrel elindulok az elektronikus zenék irányába, és a 90-es években végeláthatatlan az elektronikus stílus képviselőinek száma. Vannak köztük jobbak, és rosszabbak.Vannak stílusok, mégha elmosott is az átmenet. És van amit szeretek, és van amit nem.
    Nagyon véletlenszerűen kiragadtam pár példát, de a lényeg, hogy aki mindenevő, zenében is, annak tágabbak a lehetőségei az ízek, hangok világában. Teljesebb számomra a világ, ha nem feketére és fehérre, rockzenére és mindenmásra, sötétre és világosra, édesre és sósra osztjuk. Mindegyikben van szerethető, kedvelhető.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák