Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz EQMontoya #50394 üzenetére

    Sajnos ez varhato volt, ez a kormany ilyen. Elegge szegyen. Nem baj, hire mar van, assak maguknak a sirjukat. Kulfoldon legalabbis tuti. Eleg konkret uzenete van ennek kifele.

    Viszlat: Mint irtam, vannak olyan dolgok, kijelentesek, amelyek vallalhatatlanok. Csak van ami felett meg sikk otthon szemet hunyni, van ami felett nem. Gondolom az ilyen szponzoracios szerzodesekben benne van, hogy a valllalatra rossz fenyt nem vethet, marpedig egy ilyennel siman azt teszi. A Telekom felvallaltam kiall es kiallt amellett , hogy ne nemi alapon kulonboztossek meg a fizeteseket.( pl csaladbarat munkahely dijat is nyertek korabban)
    Azt mondod mufelhaborodas? En azt mondom helyes, hogy vegre nem hagyjak magukat a nok a foldbe taposni. Kozszereplokent nem illik sem zsidozni, sem n......i, sem pedig noket lealacsonyito kijelentest tenni, tobbek kozt. De ha mar megtette, hat nem kovetkezmenyek nelkul. Sehol nem mondja ezekben a mondatokban , hogy a felesegerol anyjarol van szo. Altalanosan kijelent. Hogy ez szerinte nem normalis.

    Lenox: amig egy no egy villamosmernoki karon ilyet megkaphat, hogy hat maganak nem itt lenne a helye, mit keres itt, addig sokminden nincs rendben a fejekben. Lehet mas a testfelepites, netan az agyi teruletek fejlodese de ha tudja hozni a szintet, jol teljesit, nem tok mindegy mi van a laba kozt?

    A sulyemelos peldaval, amirol beszel ezeket a noket is serti. Akik olyan teruleten vannak/dolgozak, ami tobbnyire ferfias terulet. O maga mondja, nem normalis. Hat szerintem meg az o velemenye nem normalis.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák