Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz fokukac #53484 üzenetére

    Ez annyira nem zavar, inkább kellemesen meglepődtem, hogy eddig akármelyik számunk ügyében kellett sim-kártyát cserélni, mindenhol azonnal adtak, és díjmentesen. Meglepően felhasználóbarát hozzáállás a szolgáltatóktól, nem vagyok ehhez hozzászokva. Egy kivétel akadt, most nyáron cseréltem le a magyar sim-emet az ottani rózsaszíneknél, és sajnos nem volt nekik nano, csak mikro. Elvileg nem gond, jelenleg egy ócska, ebayen valami 30 EUR-ért lőtt 3GS-ben van a magyar sim, de mivel a gombjai már haldokolnak, meg esztétikailag sincs a topon, gondoltam, ha esetleg valamelyik most használt telefonunk csereérett lesz, akkor átköltöznék. Na mindegy, ha kihúzzuk addig, hogy már i5-alapú lesz a váltás (az még úgyis pár év), akkor megint lesz egy köröm.

    Egyébként az egész sim-kártya ügy ott kezdődött, ha jól rémlik, hogy még anno a normál méretű sim-eket is lecserélgették nagyobb tárolókapacitásúra, mert eredetileg valami 200 körüli kontaktot tudott tárolni, és azokhoz is talán csak 10-12 karakteres nevet lehetett hozzárendelni, vagy valami ilyesmi...

    Szerk.: Amúgy meg örüljünk neki, hogy egyre kisebbek a kártyák, több hely marad a készülékekben másra. Pl. micro-SD aljzatnak (SD-kártyából megint 3 különböző méret van, ugye)... Oh, wait, azt előszeretettel spórolják ki, mert biztos technikailag borzasztó nehezen megvalósítható, meg sok helyet is foglal.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák