Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9360

    aktív tag

    Üdv!
    A mai napon nekiálltam telepíteni. Tényleg nem volt olyan nagy dolog.

    Azonban van egy-két furcsa dolog, hátha tud vki segíteni.
    Jelenleg három rendszer van most fent: raspbian, osmc és openelec. Média lejátszásra, ha jól sejtem, az utóbbi kettő jöhet szóba.
    Na most, ha az osmc-t nyitom meg, akkor azon a kodi 16.1-es megy. Azonban zene lejátszásakor a dalszöveg nem jeleníthető meg, és nem indítható el a kiegészítő keresése sem, egyszerűen nincs ilyrn lehetőség: dalszöveg nincs -- mégse.
    Az openelec-esen kodi 15.2 git 02e7013 van. Ott hozzá tudtam adni és el is indul a cu lrc lyrics, egy idő után mutatja is a dalszöveget. Viszont majdnem a fél képernyőt betölti a jobb oldalon. A TV-re letöltött kodi középre teszi, úgy jobb.
    Amikor mutatja a dalszöveget, akkor megadja a forrást is (lyrics source - file vagy wikilyrics vagy baidu stb.), de az mitől van, hogy egyazon album számainál a forrás egyezősége (lyrics source-file) mellett az egyiknél követi a szöveget a sárga kiemelés, a másiknál nem?!?
    Ezek miért vannak?

    Ugyancsak érdekelne, hogy hogyan lehet pl. filmjátszás vagy zenehallgatás közben rögtön a kezdő képernyőre kerülni?

    Biztosabb, zökkenőmentesebb a lan, mint a wifi, ugye? Milyen kábelt érdemes venni? Kb. 10 méter kell. Cat5e vagy Cat6 gondolom (mindegy, hogy utp vagy ftp?), de van-e vmi ajánlott fajta, esetleg beszerzési forrás?

    Köszönöm!

    Ha ez inkább kodi kérdés, akkor elnézést, jelezzétek, és kérdezek ott!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák