Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
71k-ért szállítással együtt kijön az ebayről
-
drbree
csendes tag
Imádom ezt a telót. A XiaomiShop.hu tol vettem27% os áfás szamlaval. Magyar nyelvvel. soha nem volt meg ilyen jo telefonom.
-
acelos
tag
Ha valakinek nagy igény lenne rá(2 év garanciával):
-
wertigo1984
őstag
Ha lenne nekem egy ilyen aranyban, kaparnam le es rohannek vele a zaciba
-
zolikaDB
veterán
Legyszi ne irjatok butasagot!!!
Xiaomishoprol 310$, bekattintod, h europai/nemet raktar es ennyi az ara!
"Hello,if you choose shipping from Germany warehouse,the shipping cost is about 38 usd,it needs 3 to 10 days to transit.
If you choose shipping from EU warehouse,the shipping cost is about 48 usd,it needs 3 to 7 days.Thank you!"
Ha 4-en rendeltek, 15$ alatt lesz.
Es EU-n belul nincs vam es AFA.
Kinabol csak 27% AFA-t kell fizetni. -
CloZee
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Kinti szolgaltatoi ar, tegyuk hozza gyorsan...
Sehol nem lesz ennyi
A netto dollar arak nem mervadok... De sose ertik a forumozok... Tisztelet a kivetelnek
Netto 320$ jelenleg ez a keszulek, ami cirka 74-75ezer + Afa
-
Z_A_P
addikt
-
Lomha 8V
addikt
Irigy vagyok.
-
Z_A_P
addikt
Ez is tele van elore telepitett kinai adat/jelszo/stb lopo programokkal?
-
Az biztos, hogy átszámítva nem 55 ezerért lehet majd megvenni egy MI3-at, de szerintem még a plusz költségek árán is kedvezőben tudják majd adni a telefonjaikat, mint bármelyik gyártó hasonló paraméterekkel...
A minőségről meg nem is beszélve. Mondjuk kellene pár év , mire megismernék az emberek, gondolom nem sokan tudják mi is az a Xiaomi, de jó/ár érték arányú telefonként gyorsan elterjedne a köztudatban, és hamar megtapasztalná a minőséget is a nagyközönség.
-
jonnyjoker01
veterán
Gratula Xiaomi!
Nagyon remélem hivatalosan is eljut hozzánk a gyártó, bár szerintem legolcsóbb mindig a külföldi rendelés lesz.
-
Nos, ha egyszer végre meglépik, hogy betörjenek Európába, szépen le fogják tarolni a piacot az biztos...
-
Juliuska
senior tag
nem kell ezen csodálkozni, hiszen a gyártó jó cuccokat gyárt verhetetlen árakon
szerintem, mindenképpen követendő példa volna -
Thaaleum
aktív tag
Megérdemlik. Ennyiért itthon is (de akár máshol Európában) vinnék, mint a cukrot.
-
Senais
aktív tag
és konkrétan csak 10k forinttal drágábban be is lehet hozni... eléggé durva
-
babkukta
senior tag
Ez nem csak h tényleg okos, és jó speckóval rendelkezik, hanem még szép is! Ennyiért meg hát.... le a kalappal!!
-
citkar
addikt
Örömteli, valóban nagyszerű telefon lehet, biztos nem véletlen szállítottak le 10 milliót...csak ilyenkor azt bánom Európában, főleg kis hazánkban hivatalosan nincs jelen.
Na nem mintha nem lehetne beszerezni, de lenne rá igény az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest