Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Félreértettél. NEM vagyok a videó ellen, csak nem értem miért akkora súllyal veszik ezt sokan figyelembe, hogy kb. "ami nem fullHD az sz¤r".
A marketing része jogos, néhány matrica sokaknak számít, mivel a vevők nagy része -főleg nyugatabbra- símán be tud egy ilyen gépet is vállalni, még hobbira is...
biztos bennem van a hiba, mert telefonoknál sem értem,h csodálkoznak amikor gagyi fotókat készít...Munkám miatt sok fotóssal beszéltem már, de a videókra még senki nem mondta, h ez vagy az a gép rosszul videóz... mert nem ez az elsődleges.
#27 pilóta: valami kelleni fog, mert a Mpixel és ISO már elég elcsépelt, lassan az userek nagy része tudja is, h mmi az... szerintem lehetne 10000/80000 -as záridő, vagy vmi hasonló. Esetleg 3D? Az most elég menő, csak nem lehet annyira ragozni... 4D, 5D?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Több éves feszült várakozásnak és találgatások tengerének vet véget az Olympus az E-5 hivatalos bejelentésével.
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest