Új hozzászólás Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én most építettem egy kis gépet belőle, kicsit szopolda, mert Linux alatt nem bírtam a grafikus gyorsítót beizzítani (jelenleg még nem támogatott) így a harmatos prociteljesítmény mellett nem igazn volt jű kicsit is nagyobb bitrátájú filmek lejátszására.
Most rátoltam egy XP-t (csak ez van legálban) ezzel kicsit más a helyzet, ugyanaz a film, ami Ubuntu alatt 90% prociterhelést adott, az itt 15%.
Az XP-t is elég szopacs fölrakni, elő kellett szednem egy floppyt
mert a ahci drivert telepítés előtt föl kell tolni, különben kiakad.Egyébként hihetetlenül kicsi a fogyasztása (gyári érték 7w), ténylegesen nem mértem, de egy 36VA-es tápról nyomatom, ami full passzív és éppen langyos.
Az APU hűtést, viszont nem merem passzívan hagyni (azért rendesen melegszik), találtam egy 8centis Thermaltake ventit, rátettem, 200-as fordulattal semmi hangja nincs és így csak langyos.
Nálam mondjuk a kis fogyasztás volt a fő kritérium, mert éjjel nappal menni fog, igazából várnám nagyon a cucc Linux támogatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos fejegységek
- Asztalos klub
- Robotporszívók
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mert a ahci drivert telepítés előtt föl kell tolni, különben kiakad.