Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz kelly416 #108334 üzenetére

    Valtozott a vilag. Agyon-szarra van szabalyozva minden.
    Regen akartal kempingezni/satorozni haverokkal? Kimentel az akarmelyik tohoz/folyohoz, felverted a satrat egy megfeleloen felreeso helyen, es mehetett a menet. Ma? Jobb esetben elzavarnak mindenhonnan, roszabb esetben meg is buntetnek es/vagy rendort hivnak rad. Aztan ott meg attol fugg, eppen mekkora seggfej jon ki.

    Fizetos kempinghely meg nagyon nem ugyanaz az erzes meg sokszor draga is. Szoval szamomra ezzel meg is oltek a satrazast, kamaszkent voltam utoljara (illetve nem, fiatal felnottkent probaltam ketszer, a fenti eredmenyekkel - azota satram sincs).

    Emellett ingyenes parkolok gyakorlatilag megszuntek letezni, ha akar egy teljes napig akarsz parkolni valahol, arany arban van, szoval szivas lett az egesz.

    Egy nyomorult barati retro lan-partyt nem sikerult leszervezni mar evek ota, mert mindenhol csalad van, valami helyet kiberelni meg annyiba kerul, hogy a legtobb embernek azonnal elmegy a kedve az egesztol. :(

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák