Új hozzászólás Aktív témák

  • fraba

    aktív tag

    Nos, akkor a bringás témához egy pár szösszenet, hogy kicsit visszatérjünk az OFF-ból.

    Bár van egy vezeték nélkülim, Sparban vetettem pár éve, azt hiszem akciós volt, ezeröccá, kicsomagoltam, felraktam, és elemcsere után kb ment fél órát, azóta vak/süket, és csak akkor jelez valamit, ha odatartom az LCD TV mellé :D Úgyhogy vettem egy ilyet, vezetékeset, rémelhetőleg ez jobban fog működni. Még nem érkezett meg.
    KRESZ miatt vettem még két csomag fényvisszaverő matricát, még nem raktam fel, bár már megérkezett. Majd ha megjön a km óra, azzal együtt felszerelem. Ebből kifolyólag erről még nincs tapasztalatom, de valaki írta itt korábban, hogy jó cucc. Azért is mertem megvenni.
    Kellett kesztyű is. 600 Ft-ot abszolút megért. Annyi hibával, hogy a tépőzára nem volt megfelelően rávarrva a kesztyűre, de kb 3-5 perc alatt ez a probléma orvosolható. Bár írja, hogy 10 cm-s kézre is jó, arra talán egy picit kicsi.
    Vettem két táskát, egy ilyet, illetve egy ilyet. Előbbi hibátlan, utóbbival annyi gáz van, hogy a hozzá adott jack csatlakozónak az anya része az utóbbi időkben KH-s lett, és mikor rámegyek egy bukkanóra, gondolom rövidrezárja a mikrofonnak fenntartott érintkezőt, és automatikusan számot vált a lejátszó. Így ez cserés, de kb 50 Ft-ból megúszható.
    Vettem kulacstartót és kulacsot. Előbbi hibátlan, utóbbi egy rakás ****. Igaz, nem gondoltam végig, hogy ez baromira nem praktikus, meg kell állni ahhoz, hogy letekerjem a kupakját. Továbbá a festék fele az első 5 percben lekopott róla.
    Vettem első lámpát is. Ezt meg kellett javítani, nem érintkezett a LED egyik lába. Amúgy nagyon jó fénye van. Én még külön vettem a rögzítőjét. Az jó, azzal semmi probléma, teszi a dolgát.
    Vettem szelepsapkát, kékben. Kéccá pénzért jó poén, ha épp nincs mit venni, de érzed a kényszert, ami belülről felemészt. :D A mellékelt kép ne csapjon be, olyan gyorsan nem tudsz menni vele, hogy folyamatos legyen a kék kör/csík körben. Csak akkor, ha egy zsírozott szakadékon, hátszéllel tekersz. Akkor talán, bár akkor már úgy is mindegy.
    Vettem váltóvédőt is. Ha esetleg eldőlne a bringa, védje a váltót. Jó cucc, teszi a dolgát.
    Meg van még egy azt hiszem X-fact pumpám, amivel az első benzinkútig elegendő levegőt tudok a kerékbe fújni esetleges defekt és foltozás után, de azt a H*rvisben vettem.
    Fater vett nekem a Lidl-ben egy ilyesféle géles "üléspuhítót". Még nem próbáltam ki, de valószínűleg az ebayesek is hasonlóak lehetnek hasonló árért. Majd referálok, ha érdekel valakit.

    Na, most így hirtelen ennyi, ha van még valami, természetesen írok.

Új hozzászólás Aktív témák