Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Dettó nálam is ez van, én 2009-ben vehettem meg a z-5500-at, de kitudja mikori gyártású. Igaz nem használtam soha őrült módjára, szerintem fél hangerőnél tovább nem tekertem, de a lényeg hogy van már vagy 15 éves a cucc és teszi a dolgát. De ugyanez elmondható a szintén 15 éves plazma tvm-ről. A vicc a az egészbe hogy egyiket se cserélném le, ha tönkre megy, jó áron beszereznék egy másik ugyanolyat.
-
Ivoke
csendes tag
A helyzet az, hogy ma 2022-ben is megy még az Z-5500, pedig napi szinten van használva. Nagyon durva, hogy 2008-ben vettem és annyira jól teszi a dolgát, hogy soha nem éreztem késztetést a cseréjére. Pedig körülötte már minden lecserélődött, de ez maradt.

És ahogy látom még mindig van sok működő darab, mert jelenleg is legalább 10 db van eladó 50-70k sávban. Úgyhogy ritka tartós darabok lettek.

-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Vásárlás előtt állok z906 vagy z5500 a jobb?
Barátomnak z5500 van az nagyon jól szól viszon azt mondta nekem az újabb nem jó annyira a mélyláda kisebb lett meg a hangfalak is szerinte nem dübörög a mély a z906-on mint a z5500.
Melyik lenne a jobb vétel?
-
tl-x
addikt
Sziasztok. Holnap veszek egy ilyen kis csodát. Milyen fali tartot vegyek hozzá?
-
HurricaNe27
csendes tag
Engem is erdekel Z-906-os!

Akinek van írjon pls
-
lacek39
csendes tag
Üdv!
Most szeretnék beszerezni egy Z906 rendszert, esetleg lenne itt eladó valakinek?
Előre is köszönöm!Üdv!
Laci -
HIJ
őstag
Sziasztok!
Bár kicsit halott a totyik, de azért rákérdezek. Másnak is pattog a DolbyDigital hangja Z906 -nál? Nálam sajnos sok DD hangnál pattogás van a hangosabb részeknél. Egyszerűen nem tudom eldönteni, h az erősítőnél vagy a lejátszónál van gond. A lejátszó egy Popcornhour A400, de az elődjével is csinálta egy A210 -vel... A DTS -eknél nem csinálja. Bár ugye mindkét lejátszó azonos gyártmányú, de teljesen más chipsettel rendelkeznek...
-
tamast2
csendes tag
Ez az egyik legjobb cikk, amit olvastam. Nem ismerem ezeket a hangrendszereket, biztosan jók, de a cikk az nagyon profi. Én is vennék egy z906-ost :-)
-
Stefko1988
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a z906-osnak milyen a bekapcsológombja. Haveromnak van, csak olyan furcsa mintha érintős lenne, de be is lehet nyomni. Privibe írjatok légyszi, hogy az most milyen! Köszike!

-
saril
senior tag
hátha valakit érdekel, mert beszéltünk róla
ÍME
-
válasz
Turbolada II
üzenetére
Na pfej, milyen hangfal az pontosan?

-
ricshard444
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére

-
Ezt jó tudni, köszi!
-
MaciG
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Vagyis aminek a Pid száma 0** és ez felett, azok már megbízhatóak.

-
törölt tag
válasz
Daveeboy
üzenetére
A Z-5500 a topicbeli tapasztalatok alapján nem volt megbízható, sok embernél elromlott. Emiatt én lebeszélnélek róla, pedig önmagában véve jó kis rendszer lenne az, szerettem az enyémet.
Inkább a külön erősítős megoldást javasolnám és az elgondolásod is jónak tűnik. Viszont mélyláda nélkül filmezni - papíron - kompromisszumos, aztán majd meglátod. Mindenesetre én nyitva hagynám a lehetőségét annak, hogy valamikor majd egy sub is kerül a rendszerbe.
ricshard444: Szkeptikus vagyok, de reméljük a hosszabb távú tapasztalatok is téged igazolnak majd. A 2011-esekre mondjuk még van garancia, így meg merném venni. Anélkül sajnos nem.

-
Daveeboy
tag
Szia!
20nm ahova el lenne helyezve, de egyterű étkezővel és konyhával, így az egyik oldala "hiányzik" a helységnek. (Teljes 55nm)
Van 2db hangfalam, először ahhoz használnám stereoban az AV erősítőt.
Utána olyan front falakat építenék amihez nem kellene mélyláda.
Összesen többe kerül ez tény.Az alapkérdés az hogy Z5500 jöjjön mert elég jó lesz, vagy induljak el a göröngyösebb úton?
Tiszta, "kerek", erőteljes hangot szeretnék de nem vagyok vájt fülű szerencsére.

-
Revox66
tag
Salból olcsóbb hangfalszett 50ezer + Sal XP 12 mélyláda ~90000Ft
Direkt választottam a nagyobb mély ládát, de mondjuk nem biztos hogy megér 42ezret.
Egy av erősítő is legalább 25ezer. pl. használt Yamaha RX-V350.
115.000 ft nál vagy. + kábelek, minőségibb hangszóróvezeték pl. kácsa KCE-LS15 400Ft/m.
Egyébként mekkora helységbe lenne az 5.1 szett ? -
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ennyire fos lenne a SAL?
Azért szerintem ha van legalább 2 utas, mindenképpen jobb a Z-nél. -
Daveeboy
tag
Sziasztok!
Nem szorosan kapcsolódik a Z906 vs. Z-5500 témához, de a beszélgetés elején kialakult parázsvita kapcsán szerintem itt kapok a leggyorsabban választ.
Melyiket válasszam?
Használt AV erősítő + SAL hangfalszett (Esetleg házi hangfalak SAL hangszórókkal)
vagy
Használt Z-5500
Nappaliba lenne házimozi és elektronikus zene kevés rokkal.
Előre is köszi! -
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
érdekes, nálam nem ez a helyzet
-
saril
senior tag
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Azannya!
Gőzöm sincs,hogy ez milyen funkció.
Illetve az agytekervényeket megmozgatva arra való,hogy a hangforráshoz igazítsuk a Logitech "skáláját",hisz ilyen rendszernél a max hangerő mindig relatív.
De én is valahogy úgy érzem,hogy kicsit a hangzásba is belekutyul,a közép erősebbnek tűnik.Valamint akkor én meg bedobom azt a tippet,hogy ki próbálta már ki,hogy egészséges mértékben kitömi a tejfelesdobozokat "hangfalanyaggal" .Én egy régi meghalt Grundigból kivettem,és berakosgattam szépen a Logi satelitjeibe. ZENÉNÉL hallani a különbséget.Érezhetően kellemesebben,teltebben szól. Sőt,már rögtön pötyögtetéssel hallani.(Megpötyögtetted az ujjad végével a membránt,és fülelsz a hangra. Majd egy már kitömöttet. Az üres püff-püff hangot ad,míg a kibélelt már puhhh-puhhh
) -
No.01
addikt
Na most a cikken felbuzdulva megrendeltem en is a Z906-ot

Mivel kezdo szettem igy fogalmam sincs mivel es hogyan kellene osszekotnom?Medialejatszo melle lesz nem PC-hez. A lejatszon a kovetkezo kimenetek vannak:
sztereo RCA
S-Video
HDMI 1.3
Kompozitvideó
Komponensvideo
Optikai
Koaxialis digitalisMit es hogyan ajanlanatok?
-
raus
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Miért 2004-ben vagy 2005-ben vettem a Mistrálban Baján. Emlékszem hogy jó áron volt 17k-ért.
Erről van szó nem?Újraépítettem a tápot toroid trafóval, nagyobb Grätz-cel és összesen 30.000mF ELNA elkókkal. Kapott egy IEC tápaljzatot a szub és minőségi Emanation tápkábellel használtam. A tápot, a puffert és a mélynyomót belül 1.5mm2-es merev rézzel szereltem. 5A-es biztit tettem bele, mind a 6 csatorna kicsatoló kondijait jobb minőségű elkóra cseréltem. A szub hátlapját és a hangszóróját kellően szigetelve csavaroztam össze. Az összes szatellit váltókondijait (33mF) jó minőségű bipoláris Rauch elkóra cseréltem és kibéleltem őket.
Így sokat javult, szinte rá sem lehetett ismerni de sajna az IC-s végfok lágy dinamikátlan karaktere megmaradt. Új erősítőt is lehetne építeni hozzá akkor lenne igazán jó. De kinőttem belőle így megkapja a fiam és nála is jól szól legalább a motyó. -
BBéci
legenda
Az utóbbi 5 évben legalább 40 tévét teszteltem, volt köztük néhány, ami meglepően kellemes hangot adott ki magából. Például a Sharpok (635, 830) és az abszolút kedvenceim, a Panasonic VT20 és VT30. Állítólag a VT50 még jobban szól, mint az elődei.
De a komolyabb tévékhez, tisztességes hangdoboz is tartozik. Például ehhez. -
Teasüti
nagyúr
Ebben az a lényeg, h nem a fogyasztása érdekel senkit sem elsősorban.
Sokad rangú szempont, lábjegyzet.180 wattból te ugyan nem játszol - meg ha ez sok idle-nek, akkor valószínűleg nem is tuningolsz.
Amiből meg az következik nekem, h nem akarod a legtöbbet kihozni a pénzedből, vagy épp picit kockáztatni.
Vissza kanyarodva: mi azon vitáztunk pár oldallal feljebb, h ennyiből (megjelenéskori új ára 100 felett volt - biztos akadtak páran, akik ennyiért is megvették) már többet is ki lehet hozni hosszú távon. Ne érts félre, amennyiért te vetted, annyiért még talán nekem is kellhetne.
De az egyedi eset.(#284) saril
Valljuk be, a tv-kben lévő beépített vackoknál bármi jobb. Nem is értem, miért nem terjedtek el eddig széles körben a külső hangrendszerek a tévézésben. Pl egy hangerő normalizálásért sztem ölni tudnék, ha némelyik kereskedelmi csatornára tévedek, bár mindegyiken üvölt a reklám.
-
BBéci
legenda
Az A osztályt nem mi hoztuk fel.
Már leírtam, most megismétlem: a Logitech szettek kiválóak, de PC-hez tervezték őket. Ha valaki
tapasztalatlanságából fakadóan a valódi házimozis rendszerekkel egyenértékűnek nevezi, azt nem hagyom szó nélkül.
Arról nem tehetek, hogy ez egyeseknek sérti az önérzetét.
Mellesleg nem kedvelem a csöves erősítők színezett, lötyögős hangzásvilágát. -
saril
senior tag
A osztályúnál én a tranzisztorosra gondoltam am
elég baj hogy a géped idle-ben annyit fogyaszt mint az enyém mikor játszok vele!!! és köze sincs az enyémhez számítási teljesítményben csak vga-k vannak egy szinten, ez a baj a világgal a felesleges fogyasztás
nem vagyok zöld, de akkor is! -
Teasüti
nagyúr
Javíts ki ha tévedek, de úgy emlékszem A osztályt csúfolják csövesnek.
AB meg a csöves előerősítés és tranyós végfok, ha minden igaz.Akinek meg erre van igénye és megteheti, az pont leszarja mennyit fogyaszt.
A gépemnek is 185 W idle fogyasztása van. És akkor mi van?
szerk: unalom.

A trollkodáson már túl vagyunk, csak egyszerűen nem tudtam hova tenni azt a hozzászólást.
És épp érdekelt. Bocsánat érte. Az én hibám.Mi a baj a házimozimmal?

Egész nyugodtan csinálhatnánk egy vaktesztet, meglepődnék, ha a logit hoznánk ki nyertesnek. Persze most csak fotelhősködök, mert ez a legkisebb gondom, h vakteszteket szervezzek, de abban biztos vagyok, h ha a logi nyerne, akkor első dolgom lenne kukázni a rendszerem és beruházni e csodába.
-
saril
senior tag
igen meg fogyasztásban is A osztály folyamatos erősítése miatt igaz hogy jó a hangzása is de a fogyasztása is így ezért nem is használják ma már aki meg olyan mint te meg süti azok már rég csöves erősítővel meg fetessel tolják, mit nekik A osztály

ezért nem is értem miért kell egyet hajtani mikor amit írtok nem ide való!!!
teccikérteni?
KÉREM KAPCSOLJA KI! -
Teasüti
nagyúr
válasz
Turbolada II
üzenetére
még mindig a logiról van szó?

-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
ízlés kérdése, nekem zenére a Stereo x2 jött be.
szerk: most noisia essential mix megy, brutális! legutóbb még csak a genius 5000-rel ment ez a mix, összehasonlíthatatlan!!! végtelenül jobb, és még csak nem is nagy térben vagyok =( -
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Én mindig 6ch direct módban használom a kezdetektől fogva. Kx driverrel egész értelmes hangzása van. (van közép)
-
törölt tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Na ezt mondjuk nem értem, hogy egy discóban hogyan lehet több órát kibírni, tényleg. Én ott már 10 perc után szenvedek mint hal a parton, az egy órát pedig hatalmas áldozatnak, ill. az emberi akaraterő fényes diadalaként élem meg.
Szörnyű, ami ezeken a helyeken megy, pedig nem vagyok audiofil, jelenleg egy belépő szintű Dali szettel tök jól elvagyok.
-
ricshard444
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mondasz valamit

-
Turbolada II
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Kicsit olyan mintha AB osztályból A-ba menne át.

-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
6ch vagy stereo 2X vagy DD music? vagy más?
-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
analógon?
-
ricshard444
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Flac-nál kegyetlenül kijön a különbség, köszi a tippért

-
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
ok
szerk: szerintem ugyan úgy szól... nem vagyok ennyire vájtfülű... -
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
de hol volume +5?
-
MaciG
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
"Mert hát kihallgat olyan hangfalat ami üvölt és szenved" -Ezért kételkedtem én is benne, de így már értem, de nálam a maximum az a vallós maximumot jelenti.

-
BBéci
legenda
válasz
ricshard444
üzenetére
Így igaz. Ezt csak azok nem értik meg, akik nem hallottak valóban jó házimozi rendszert. Bár a nagyobb mozikban is előfordul 100 dB feletti hangnyomás, mégis nagy lelkesedéssel ülünk be. Ha torz lenne, 80-90 decibeltől kirohanna mindenki a teremből.
Arcam AVR400 erősítőm 1,3 kW/h áramfogyasztásra képes, ennek bő felét, 7x100 wattot le is tud adni, mégsem bántó a hang 80%-ra tekerve sem. Mert sem az, sem a Quadral Aurumok nem torzítanak. A szoba 22,5 négyzetméteres, akusztikailag csillapított. -
MaciG
addikt
Én ezzel tisztbán vagyok ,csak volt szó a melegedésről maximum hangerőn és én kérdeztem, hogy nem teljesen mind1, hogy melegszik-e max hangerőn, mikor úgy szerintem senki nem tudja hallgatni, pont az általad is írt torzítás miatt. Erre ricshard444 írta, hogy ő hallgatja max hangerőn huzamosabb ideig, én meg kérdeztem ,hogy jó-e a füle. Mert nem hinném, hogy lehet élvezni a torzítást maximum hangerőnél, ha meg valaki nem élvezi, mért hallgatja? Nem kötelező maxra tekerni.
-
Black Dragon
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Köszi szépen.

Igazából nincs gondom vele, de én a Z906 felszerelhetőség terén jobbnak tartom, mivel középen helyezkedik el a a hangszórónak, ellenben a másikkal, ami ugye a talpban található, de nem azt mondom, hogy rossz, csak én jobbnak tartom.
Mindenki másnak: Ha lehet, tényleg maradjunk a témánál, tisztában vagyok vele, hogy egy több száz ezres rendszer hogy szól, mennyire jó, és ez ahhoz képest mennyire szar, de ennek a kiépítése nálam felesleges, és ezt az előző hsz-emben már leírtam.

-
echterion
nagyúr
Gratula az új cuccodhoz, én nem lennék képes 80ezret adni egy hangrendszerért.

Nekem 5500-asom van, olcsón jutottam hozzá, egy családon belüli csereügylet után. A két hátsó nekem is halknak tűnik, de lehet, csak én nem tudom rendesen beállítani. Alaplapi optikaival használom most, de a régi SB Audigy2 ZS kártyámmal jobban szólt az analógra dugva (szerintem).
A hátsó hangszórókat minden gond nélkül, esztétikusan fel tudtam a falra szerelni, ezzel nem tudom, mi gondod volt.
Én elégedett vagyok a mostani cuccal, a leírásod alapján nekem nem ér meg +50ezret a váltás. -
MaciG
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Akkor vagy neked már tropára ment a hallásod, vagy a hangfaladdal van valami probléma. Ha windowsban minden fel van tekerve akkor én fél hangerőn nem tudom hallgatni, mert bántja a hallásom. Teljesen még nem próbáltam, de értelmetlen.
-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Privátban is jöhet a koncert láda típusa, gyártmánya, vélemény...
-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
mesélj a koncert ládáról
Azért is írtam üvöltést... De amúgy rád aggatnék egy fülest, tudod, mint az oviban, tedd fel a bal vagy a jobb kezed, ha hallod a hangot 
-
Ursache
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Persze-persze
és mi van, akkor ha betorzítanak? Nem finom hangokról beszélünk most, hanem üvöltésről! Torzítsanak...
Hogy a francba ne érezném az erőt? Egyre erőteljesebben leng ki, ergo "bedörrenti" a levegőt. -
Ursache
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hogy micsoda? Boost 5-t toljam rá és akkor így hallgassa a filmeket zenéket akármi...?
szerk: ricsi, beküldenélek egy szobában ahol 100%-on hangerőt ad a cucc + boost 7-tel megküldjük... 1 órát kapsz

-
-
Turbolada II
őstag
A Z5500 vol+5 beállításon sokkal dinamikusabban szól mint az alap beállításaival. (ugyanazon a hangerőn) Ezt már megfigyelte valaki?
-
Az a poén, hogy még én se mertem fullra feltekerni a cuccost. Hangerő maxon volt, de a satellitek és a sub csak 50% volt állítva. Így is remegett szépen a ház
Ez egy igazi szörnyeteg! Átlagos usereknek tökéletes választás! -
saril
senior tag
-
_Oscar
tag
Nem tudok neked pontos beállításokat mondani. Egy nagyjából 3000 négyzetméter alapterületű publikus helyen volt/van demó célra kiállítva. Bárki használhatja. Esténként zárás előtt adtunk neki egy kis plusz kakaót :-)
Azt nem állítottam, hogy elromlott volna, de szaga volt rendesen. 6-7 méterről is érezni lehetett.
Szag keletkezés szempontjából lényegtelen, de a történeti hűség kedvéért leírom: optikán van meghajtva egy 27"-os iMac-ről.
-
LJ.
tag
Én is az elmúlt héten vettem egy ilyen Logitech szettet, amire nekem kell, ahhoz tökéletesen elég. Bár nem a legolcsóbb, azért kapsz is valamit az áráért.
Első indítás óta nagyon sokat javult a hangminőség, sokkal szebb lett a közép, a mély is ütősebb hangokat produkál magából. Én főleg zenére használom, de sok filmet is nézek. Vitathatatlanul filmekben a legerősebb
És higgyétek el, ez a basszus is képes berezgetni az ablakokat, pedig én szerintem 55% főlé még sose tekertem a hangerőt... Az igazi házimozirendszerekhez pedig totál fölösleges hasonlítani, nem egy kategóriában versenyeznek. Egy Suzukit sem hasonlítassz egy BMW-hez csakazért, mert van négy kereke és gurul... -
MaciG
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
A fadoboz nem garancia semmire, lásd genius. (Bár annyiért amennyiért azokat árulják szerintem jó vétel, de ez nem az a topik). Én úgy értettem, hogy lehet szebben szól, de nem hinné, hogy a mély ládában van annyi kakaó ,mint a z5500-ban. Márpedig ezt én elsősorban a mély láda miatt vettem, de azért ha valaki vesz majd egy olyat, megnéznék egy rövidke tesztet róla.
-
khron78
őstag
Sok a helyesírási hiba és a szóismétlés.
Kis táblázat beleférhetett volna, a jellemzőkről is ,meg pár saját kép, pl. a dekóder hátuljáról.
Egyébként meg kívánom, hogy sokáig használd a 906-ot! -
saril
senior tag
válasz
Gál István
üzenetére
azért mert réééégi

-
válasz
Gál István
üzenetére
Már majdnem linkeltem a cikket, hogy van róla, aztán most nézem Te írtad.

-
Gál István
senior tag
Sajnos a legjobb PC-s hangrendszer nem szerepelt a tesztben, ő pedig a Creative S750.
-
X540-et 6 évig
Van egy delorien-ed
Mert az 540 az tavaly vagy előtte debütált de a gyártása gyorsan meg is szünt, mert a hangerő potija egy sz@r volt. Volt 2 példányhoz is szerencsém. Miután felhívtam a magyarországi képviselőt hogy verjék bele a ...at a hangrendszerükbe, utána (tavaly) már nem is volt fent a hivatalos honlapjukon. 
-
raus
aktív tag
Gratula! Jo a cikk. Nem vagyok Logitech ellenes mert 6evig egy X-540-et nyuztam es sokat moddoltam hogy valami epkezlab zeneiseget tudjak kihozni belöle. Meg több logi periferiam is van amik nagyon jok. De ezek igazabol PC-hez vannak csak keszitve es elegge sajatos hangzasvilaggal. Igenyes zenehallgatashoz alkalmatlanok. Semmikepp sem szinezetlen a hangjuk, a közeptartomanyuk csapnivalo es magas sem jo. Valamint a felbontas a reszletek benne maradnak a dobozban. A Z5500-nak kimondottan a melyet szidtak hogy teljesen ratelepszik az egesz hangkepre. Akkor azt irtak hifista szemmel egy forumon hogy teljesen le kellett a POD-on a szub jelszintjet venni hogy hellyel-közzel linearis legyen. Gondolkoztam anno en is egy vetelen, de amikor a Mediamarkt-ban meghallottam rosszul lettem töle. Hihetetlen brunnyogos, kasas hang jött a szettböl. Viszont összehasonlitva mas kategoriatarsaival egeszen jok. Nem akartam senkit megbantani a velemenyemmel, el hiszem hogy örülni is lehet egy ilyen motyonak es teljesen jogosan szeretni is de igenyes zenehallgatashoz mashol kell keresgelni hangfalakat. A Z906 mindazonaltal biztos jobban sikerült ahogy irod.
-
BBéci
legenda
Ha az szétszed mindent, akkor a szoba berendezésével van baj. Vagy valami mással.
Ez a JBL Synthesis Array rendszer szintén 5x5-ös helyiségben van felállítva és sok-sok órányi hallgatás, filmnézés során sem éreztem úgy, hogy szétszedné a szobát. Holnap (illetve ma) megint, immár sokadszor fogok azzal a rendszerrel tesztelni.
A cikkben említett One Array-t is hasonló méretű, talán picivel nagyobb szobában hallgattam, az arról szóló cikk nemsokára olvasható lesz az aláírásomban szereplő honlapon. Az sem szedett szét semmit. Ha a Z-5500 szépen szól, (nem vitatom) akkor mit lehet, mit kellene mondani a Synthesis rendszerekre? -
Bazsó
tag
Szintén egy z-5500 tulaj.
Én egy xonar ds-el hajtom,+optikai kábel.
Szintén megerősíteni tudom, hogy hibátlan a cucc, mind filmeknél zenéknél.
25m2 szobában szétszed mindent
English DTS 5.1 @ 1510 HALÁL!!!!!!!!
Komolyan jobb mint a moziban!
Hungarian AC3 5.1 @ 640 Így is nagyon szépen tisztán szól.Brummogást én nem észlelem, ha sokáig megy max közeli hangerőn kicsit érezni a "szagot"
55.000Ft ért lehet venni használtan. Ennyi pénzért nincs párja!üdv mindenkinek
-
Teasüti
nagyúr
Szappantartó, bögreszett, tejfölösdoboz.

Ezek közül csak az uccsót ismertem, már megérte felkelni ma.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bittorrent topik
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért szerintem ha van legalább 2 utas, mindenképpen jobb a Z-nél.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mit kell kernem? A kabelek beszerzeset illetoes is elfogadnek v.mi iranymutatast...

De az egész ház belemeremegett(nem éppen kis ház volt) és egésszen más volt ,mint egy ilyen kis szett. Így tippre a mély kb 50 centi körül lehetett