Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
válasz
mercurytopaz #109 üzenetére
Nem, a link nem külön file-okat tartalmaz, hanem egy zip-et, csak te szedted le rosszul.
-
mercurytopaz
aktív tag
Segítséég !!
Sajnos google play fixet nem tudom használni.
A megadott link külön fájlokat tartalmaz, letöltöttem egyenként, becsomagoltam, de úgy nem jó.
T. loosht tudnál linket küldeni ? -
motrola
aktív tag
Ez nagyon érdekes. Most megint felraktam ezt a romot az eső verziótól az utolsóig sorban egymás után és most jól muzsikál. A hibák egyenlőre nem jelentkeznek.
-
"ati76"
tag
Helló!
Tetszik a rom és gratula hozzá, viszont nekem sehogy sem találja a GPS jelet valamiért. Sem a három betűs navigációval, sem pedig ezzel [link]
Eddig minden általam próbált romnál a fenti programmal pillanatok alatt talált jelet, de a romodnál valamiért nem.
Szeretném ezt a romot használni, de szükségem lenne a navigációra is. Van valami megoldás a problémámra?? -
motrola
aktív tag
Pin kód kérés a kedvedért.
Úgy működik, ha beállítottad a pin kód kérést a telefonon akkor megáll ennél a képernyőnél és amíg jó kódot nem írsz be nem is lép tovább.
A gyári így működik."One Touch Launcher nem fut rajta.": Ha telepíted akkor sem fut.
A crysis 3-at nem próbáltam, már kinőttem ebből a korból."Gondolom más, esetleg fizetős alkalmazásokkal hasonló a helyzet": Sajnos igen.
Nem muszáj ezt a romot használni, nyugodtan csinálhatsz egyet TE is, ha már annyira értesz hozzá! Vagy használd akkor a gyárit!
Most is azt használom, de azért ami megvan ROM mindet kipróbáltam mert kíváncsi természet vagyok, meg nem ez az első okos telefon ami megfordult a kezemben, és valószínűleg nem is az utolsó ROM amit kipróbáltam rajta.
"csinálhatsz egyet TE is" : Pillanatnyilag nem de rövidesen nyugdíjba megyek akkor lehet felveszem a palettára, valamivel elütni az időt, mostanában kevés az erre fordítható szabadidőm.
motrola
-
loosht
senior tag
Látom, te aztán nagy szakértő vagy!
Pin-kód: A logikádon elindulva, ha nincs sim-kártya a telefonban, akkor nem is lehet használni? Mert ugyebár, akkor nincs is miért pin-kódot kérnie. Azért mert túl gyorsan eltűnik az ablak, nem azt jelenti, hogy a pin-kódot megkerüli. Mellesleg kb. 312541-szer meg lett tárgyalva, hogy miért tűnik el túl hamar az ablak, és mi a megoldás.
"One Touch Launcher nem fut rajta.": Sőt! A crysis 3 sem fut rajta, mivel nincs is rajta!
"Gondolom más, esetleg fizetős alkalmazásokkal hasonló a helyzet": Mint mindent amit leírtál, ezt is rosszul gondolod. Ami a gyárival fut, ezzel is fut.
Nem muszáj ezt a romot használni, nyugodtan csinálhatsz egyet TE is, ha már annyira értesz hozzá! Vagy használd akkor a gyárit!
Köszönjük Emese!
-
motrola
aktív tag
Alapvető hiba: nem látja el a telefon védelmét. Továbblép mielőtt a PIN kódot beírná a használó.
Ezen a ponton addig kell várnia, ha be van állítva a PIN-kód kérés amíg helyes PIN-kódot nem írnak be.
One Touch Launcher nem fut rajta.
Gondolom más, esetleg fizetős alkalmazásokkal hasonló a helyzet.
Amúgy szép de jobbára csak megnézni érdemes állandó használatra nem javasolnám senkinek.
Az eredeti 2.3.6 még mindég jobb. -
emerzee
aktív tag
Felraktam. Alap: ics, telenor, a fastbootnal a 4653056 méretű ics.img volt használva.
Szépen felment de az alső képernyő kikapcsolás vagy fényképezőgép használat, vagy program indítás után a kékek pirosak lettek és fordítva a zöldek sárgák és fordítva. a hármas update után is ugyanaz a hiba maradt. Pedig nagyon örültem volna neki, mert még a verzió is átment gb-re...
Sajnos a h1n1 0.9 is ugyanezt csinálja.
Megoldás van rá? -
loosht
senior tag
-
XXX003
tag
holo locker törlésére gondolsz?
ez meg fogja oldani ,hogy lássa a sím kártyám és a szolgáltatom?
még telepítés előtt kell törölni vagy a rom feltétele után?
esetleg megírnád hol találom ezt a fájl-t ?
nem kötözködni szeretnék csak egy stabil GB romot a telefonomon!!
igazából "bagyusz féle GB rom is jó lenne csak a kinézettel vannak gondjaim.
esetleg ne lehetne arra tenni egy olyan témát mint a tiéd??
THX -
XXX003
tag
szia,mikor várható egy új rom amiben megy minden rendesen,de nekem is ez volt a gondom,hogy nem tudtam beütni a PIN kódot és nem ismerte fel a SIM kártyát és a szolgálatot.
T-Mobile ICS eredetileg ,de jelenleg H1N1 5.5 van rajt,egy bajom van ezzel nem lehet vele szinte semmilyen komolyabb játékot játszani.
THX -
->Raizen<-
veterán
A bluetooth se működik a romoddal! Ma vizsga előtt pont szükségem lett volna rá.
-
loosht
senior tag
Amit már egyszer megvettél, nem kell mégegyszer megvenned. Ez a play-es gond sajnos az alap 2.3-as független rom hibája (amire az enyém épül). Erre ez az egy megoldás van, amit írtam. Vagy manuálisan csinálod a törlést, vagy scripttel, de nincs más lehetőség.
(#94) burngole: Téma? Nincs eléggé megváltoztatva az alap 2.3-ashoz képest?
-
Noys187
tag
Köszi a választ. Ez bevált, de 2 órával késôbb ismét elôjött ez a probléma. Ráadásul kitörlôdtek a megvásárolt játékaim (megint meg kéne vennem ôket, hogy játszhassak velük).
Elképesztôen jó és gyors egyébként! Minden elismerésem, de ez a playes dolog számomra használhatatlanná teszi.
Most visszarakom inkább az 5.5öt (hátha észhez tér a play és nem kell újra vásárolgatnom), de ha ezen a ramon megoldódik ez a probléma tuti, hogy ezt fogom használni! Remélem lesz rá patch vagy valami!
Minden jót Loosht és csak így tovább!
-
burngole
csendes tag
megvan köszi. Témát külön nem lehet rárakni? pl ics-t?
-
burngole
csendes tag
Hali. Egy olyan gondom van még hogy amikor be kell írni a PIN-kódot nagyon gyorsan kell beírni mert különben eltűnik. Erre valami megoldás?:S
-
Noys187
tag
Akármit csinálok, 492es hibakód .... megy vissza a h1n1 szerintem. Mind1, azért kösz a segítséget....
-
Noys187
tag
Fent van a play fix, de megis dobja ezt a hibaüzenetet. rebootoltam vagy 6szor de akkor se jo. mas tipp? igen mar tudom mert 2szer befagyott a telom meet wipeolgattam, de csak rajottem hogy kell banni vele.huzni meg mar nem akarom, eleg gyors ez
sorry az hibakert, de telorol vagyok.
-
loosht
senior tag
Nem szabad wipe-olni, csak a 2.0 telepítése előtt. Ha már fent van a romom és wipe-olsz, az hazavágja. A google fiókba lépés működik. Az [RPC: S-5:AEC-O] letöltési hibára pedig tedd fel a Google Play fixet! Procit húzni az ICS bootloaderes verzióban lehet (elvileg, mert nem teszteltem). Tedd fel a nofrills cpu-t!
-
Noys187
tag
Mégsem oldódott meg, megint nem enged letölteni storeból....loosht, valami ötlet vagy megoldás? Légyszives adjon valaki valami heplet. Szeretném ezt a launchert használni, de így elég kellemetlen. Köszi
-
Noys187
tag
Helló!
Először is GRAT!!!! Valami brutálisan gyors ROM és szép is nagyonCsak egy bajom van:
Van már megoldás a google fiókba lépésre? Mindent feltettem, wipeoltam is meg minden
, de akkor sem enged letölteni playről, "nem sikerült az azonosítás" címen.
Előre is köszi!!
v3 final
-
burngole
csendes tag
Valaki adna egy pontos telepítési leírást? Úgy értelmezem hogy RetroROM with Root v2.0 visszaállítom resto-reval utána rátelepítem RetroROM with Root v2.0 to v3.0 final-t +RetroROM with Root Google Play fix
-
->Raizen<-
veterán
Gratula a végső GB-s romodhoz szép munka!
-
GordonSamway
aktív tag
Hy.Most tolom fel ezt RetroROM with Root v2.2.3 ICS bootloader kb mennyi idő_:??
-
david7894
újonc
SZIASZTOK próbálom felrakni a v.3.0 -t de az alcatel feliratnál megáll ,mi lehet gáz??J a de GB-re tettem
-
burngole
csendes tag
pedig mindent úgy csinálok ahogy szoktam.... most cm10 van rajta dd h1n1 is tökéletesen felment ez nem akaródzik
-
burngole
csendes tag
5.5.0.4-et használok
-
burngole
csendes tag
mind2-vel próbáltam és mind2-nél ugyanaz a hiba telenor logónál megáll
-
burngole
csendes tag
ICS van fent letörlök mindent v3.0-t elkezdem felrakni fel is megy szépen nyomok egy reboot system now-t és a Telenor feliratnál megáll, nem tölt be a rendszer. Ez mitől lehet?
-
tomyyyy
csendes tag
hol tudom letölteni a v3-as "verzsönt"?
sehol se látok linket.
-
keryke
csendes tag
Szisztok! Feltettem a v3as verziót,mivel már frissitettem OTU-val ICS-re. Valóban csak a GB-s opció volt sikeres, ahogy Bonej irta. Jó lenne a rom,mert gyors, jól konfigurálható Van néhány hiba. A sim kód megadására kevés az idő mert hamar bezáródik az ablak. Wifi kapcsolat van de a google fiókba nem tudtam belépni. Az aroma telepítőben csak a normál felbontás választásával működött a rom. Így vissza raktam a francia verziót, ami nem ment simán mivel az SD kártyámat írásvédetté tette, de sikerült megoldani. Remélem hogy Loosht-nak lesz ideje elkészíteni a végleges változatot. Köszönöm neki az eddigi fáradozását, további jó munkát.
-
bonej
csendes tag
Szerintem felcserélted az Aroma-ban a két bootloadert, mert most megpróbáltam a GB-sel és azzal felment, pedig én már hivatalosan frissítettem ICS-re.
-
bonej
csendes tag
Most már megvan a 2. rezgés is a bekapcsolásnál, de az Alcatel logo-ról el sem mozdul.
-
bonej
csendes tag
Már épp kérdezni akartam, de mondom csak nem!
-
bonej
csendes tag
Ajjaj! Állunk a fehér Alcatel logo-nál.
-
bonej
csendes tag
Most értem haza, már töltöm is, köszi!
-
bonej
csendes tag
Úgyis, csak este tudnám megcsinálni otthon.
Ha este 6-ra kész lesz, akkor szerencsém van. -
loosht
senior tag
A telefon hangerő le gombját meg a bekapcsoló gombot kell egyszerre nyomni, amíg rezzen, utána elég csak a lefele gombot nyomva tartani és úgy dugni rá usb kábellel a számítógépre, majd elengedheted a lefele gombot is. Ezután ha minden driver fent van, a fastboot flash boot boot__ICS.img paranccsal tudod feltolni.
-
bonej
csendes tag
Amit feltettél bootICS.img-t, restore előtt azzal kell felülírni az eredeti boot.img-t ami a backup-ban van?
-
loosht
senior tag
-
-
Comic
aktív tag
Egy egyszerű kérdésem lenne.
Miért nem csinálsz egy full zip-pet az updatekkel együtt, mert ugye az alap, az backup-os.
De mondok mást. Ha megpróbálkozol egy Aromába berakni a ROM-ot és sikerál, akkor feltolom XDA-ra is... -
bonej
csendes tag
Szia! Mi a helyzet az ICS-es bootloaderrel? Lesz belőle valami?
-
Plaza
tag
Üdv! Király a ROM, nagyon tetszik, de nem értem, hogy miért nem jó a home gomb a 2-es verzióban.. :/ vagyis azt raktam fel, de ott sem működik, valamint a PIN kódot sem tudom beírni, mert kilép belőle. Kérlek segíts!!
Köszönöm!
-
csenki180
csendes tag
icsről nem fog menni csak mert probáltam! fel ment de a memkari hiba sajnos! Pedig szép a 2.1 patch is sikerült! Jó lenne egy ilyen nagy memóriás ics! nekem csak a 190-200mb sikerült elérni! :/
-
szokrony
csendes tag
Látom a felbontásra megadtam a választ magamnak
-
szokrony
csendes tag
Helló! Most már le lehet tölteni a Play-ről a programokat, de pl. sem a facebook, sem a google+ nem fut. De nagyon tetszik ez a rom! Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a felbontást hol lehet átállítani? Nem a "ro.sf.lcd_density" értékre gondolok. (Látom a javításban is 200-on van.) Egy másik romban szeretném átállítani ha tudom.
Egyébként gratulálok a romhoz!Villámgyors és szép is, és ahogy látom alakul is ahogy a felhasználók kérik. Nekem még ez a gondom, hogy nem futnak a programok.
-
XXX003
tag
szia olyan kérdésem lenne ,hogy miután leszedtem a mentést lehet benne változtatni apk-cserélni ,mert nekem a gyári galéria jobban bejön és a launcert is lecserélném másikra,hogy mindjárt azzal települjön mikor felteszem a romot,valamint kérdezném ,hogy ami problémák voltak az 1-be az látom javitva let 2-ban ,de tapasztalatok mint mondanak valóban így
van??THX
-
Fooldye
újonc
Értem, köszönöm.
Ha megengedsz egy apró tanácsot:
Én sajnos nem vagyok otthon a rom készítésben, viszont mint átlag telefon használó, élek minden lehetőséggel.
Számomra ez az eddigi legjobb rom, mert eszméletlen gyors és gyönyörű.
Egy dolog zavar nagyon: a felbontás.
Szerintem simán mehetne vissza a rendes felbontás és akkor ezzel együtt egy csomó dolog is megjavulna. Ez persze csak az én saját kis szubjektív véleményem.
Én tisztelem a munkád mert még egyszer mondom, az eddigi legjobb ROM amivel találkoztam.Megkérdezhetem, hogy milyen launchert tettél bele?
Érdekelne a neve.
Sajnos mivel a Google Play szórakozott és nem engedett semmit, egyelőre vissza raktam az eredeti romot. :/ -
loosht
senior tag
A Facebook alkalmazás egy akku- és memóriagyilkos. Facebook-ozáshoz szerintem használd inkább a Friendcaster-t. A kompatibilitási probléma minden esetben megkerülhető a build.prop-os módszerrel, amit a v1-hez írtam. Sajnos ez a felbontás módosításának az átka. Bár itt jegyzem meg, hogy nekem minden eddig használt app kompatibilis ezzel a play áruházzal.
(#35) adamzflash:
Elkezdtem a felvetettt dolgaidra egyesével választ írni, de aztán rájöttem, hogy felesleges. Ha ennyire nem jön be, akkor nyugodtan készíthetsz saját romot, senki sem akadályoz meg benne, vagy tegyél fel másikat! De egy dolgot mindenképpen ki kell emelnem: QR-kódról hallottál már? -
Fooldye
újonc
Illetve még annyi kérdésem lenne,hogy se az Operát nem engedi frissíteni, se a Facebookot nem engedi felrakni... illetve van még jó pár olyan alkalmazás amire azt írja, hogy nem kompatibilis.
Erre van valami megoldás? -
Fooldye
újonc
Mikorra várható az update.zip?
Az előbb feltettem és én hülye nem néztem, hogy nincs update a csomagban... -
loosht
senior tag
válasz
mercurytopaz #31 üzenetére
Ha OTU-val már frissítettél, akkor ICS-es bootloadered van, amire ez a verzió nem telepíthető. Ha lesz időm, akkor csinálok majd egy ICS bootloaderes verziót is.
-
mercurytopaz
aktív tag
Helló !
Én azt szeretném kérdezni, hogy a független telómon már volt frissítés hivatalos ICS-re, meg kipróbáltam mindenféle ICS-s H1N1 CM10-et, de végül visszaraktam a GB-t. Ezt rálehet flashelni ?
-
loosht
senior tag
válasz
kutitomi73 #28 üzenetére
Már tesztelés alatt van. Van egy bug, amin dolgozok, ha az a gond, amire gondolok, akkor hamarosan kint lesz.
-
loosht
senior tag
válasz
kutitomi73 #26 üzenetére
A felbontás miatt hiszi azt a play, hogy nem kompatibilis. Már csináltam egy módosított play áruházat, ami nem kérdezi le a telefon felbontását. Benne lesz a következő verzióban.
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
A Gmail alkalmazással nem kompatibilis az eszköz,de miért nem?.Köszi -
csampei
senior tag
Lockscreen kérdés megoldva! Play>>>>Win7 lockscreen,ingyenes,és működik!
-
Comic
aktív tag
Ez nem bug. Hanem egy törölt apk-t akartál indítani.
Törölve lettek a TTS apk-i, de a beállítások menüben benne marad, ha törik, ha szakad a lehetőség.
Kib úgy kell elképzelni, mint amikor winfoson van egy parancsikon az asztalon és törlöd magát a progit, később pedig rányomsz a parancsikonra. De ez android és itt "beégetett" beállítás opciók vannak... -
csampei
senior tag
Újabb BUG:a beállításokban a szövegfelolvasó rész FC,Svox Mariska FC
-
loosht
senior tag
Tartsd az ujjad egy szövegbeviteli mezőn és válaszd ki, hogy melyik billentyűzetet akarod használni! Így már lesz billentyűzet. Az új update fura mód mód nem minden telón megy. Amíg rájövök mi a gond, leveszem.
(#14) csampe A lockscreen hiánya egyelőre egy bug, a leállító menü direkt van megkurtítva.
-
csampei
senior tag
Bocsi,de képernyőzár nincs benne?Mert nem mutatkozik!
Valamint a power gombra csak a "power off" jön be,se némítás,se repi mód,se semmi!Ez helyénvaló?
-
Comic
aktív tag
Jut eszembe, hogy az eredeti restore után is kell a "wipe data/factory reset" és a "wipe cache". különben nem fog menni a play-ből való letöltögetés és telepítés!
Amit viszont néztem, hogy ha már saját ROM-ot csinálsz, akkor egy saját bootanim nem ártana...csak úgy, a mihez tartás végett...
Jah...és a bootloop-on nem segít sem a wipe-olás, sem a permission fix!
Szal az update.zip-et ne akarja egyenlőre senki felrakni! -
loosht
senior tag
Törölgetés és másolás is volt, de ettől azért sokkal mélyebben beletúrtam a rendszerbe.
A billenyűzet problémádnak utána nézek.
A bootloop meglepő számomra, nem tapasztaltam. Érdemes a recoveryben egy fix permissions-t megpróbálni, de ha ez nem segít, akkor amit Comic mondott, egy reset segíthet.
-
Comic
aktív tag
Nekem viszont más kérdésem volna!
Szóval! Mivel törölted a "Beállítás varázslót", hogyan adjam meg az első bekapcsoláskor az "Android billentyűzet"-et hogy a búbánatos jó fenében tudok billentyűzetet varázsolni a telóra?
-
Comic
aktív tag
válasz
Jonathan92 #7 üzenetére
Jonathan92: Az update.zip telepítése után wipe data/factory reset; wipe cache; advenced->wipe dalvik cache; megvolt?
Sony-knál ugyan ez volt a gond...Joeker67: Nem teló böngészőből akarod letölteni? Csak mert ha igen, akkor a "desktop mode"-ot kapcsold be, úgy megjelenik felül egy menü és abban lesz letöltés opció.
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Sajnos a zippet nem tudom letölteni, csak külön a fájlokat, amik benne vannak !
-
Jonathan92
tag
Szia elsőre tetszik
gratulálok hozzá
Valami gázvan csak nállam? Rom felmegy restore bol vissza állítom oksa elindult meg minden.
újra recovery és az update.zip et is felteszem de utánna nem indul el az oprendszer, újraindulgat Bootlopot kap vagy mit. Mitől lehet?Rom felmegy szépen. Az updatet meg instal zip be és kiválasztom ujraindítás de nem tölti be a rendszert, miért?
ötlet?
-
Comic
aktív tag
Csak törölgettél és bemásolgattál a system/app-ba, vagy eleve a JRD_Custpack dolgokat mahináltad?
-
bodoman
tag
Szia!
Az update zipet ha felteszem, csak folyamatosan újraindul és ennyi.Szerinted?
-
kazy76
aktív tag
Ez GB alapú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Küszöbön az androidos PC-k
- Márciusi premiert kapott a Crimson Desert
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest