Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
FoxiestFox #32 üzenetére
Néhány éves kompakt alsó kategóriát szerintem fölöslegessé teszi már ma is néhány tűrhetőbb kamerájú telefon
És emellett az sem mindegy hány kütyüt viszel magaddal. -
user137
őstag
itt az új telefonom!
habár asszem ebből is gyököt kell vonni, mint a korábbi nokiás sample képekből a telefonokon - sztm azokat sem lehetne újralőni úgyanúgy ugyanott...
-
A lány olyan kis aranyos.
Vagy nem azt kell nézni?
Amúgy azért van ott zaj.De tényleg nem rossz, mert még ha ennél szarabb képeket is csinál, leméretezed pl. 4Mpixelre, és egyből szép, (esetleg még nagy méretben megzajszűröd) és elég is bármihez amire egy telefonnal lőtt képnek elégnek kell lennie.
Néhány éves kompakt alsó kategóriát szerintem fölöslegessé teszi már ma is néhány tűrhetőbb kamerájú telefon. -
waverider
senior tag
1 vicces dolog az első ruha akasztós képen: design by Erixon
-
plus44
veterán
Én a tesztnek, meg magamnak hiszek majd.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez a mondat tetszett: nem éppen helytálló Eldar Murtazin, az orosz Mobile-Review oldal főszerkesztőjének azon állítása Én amúgy sem hiszek feltétel nélkül neki.
-
Brutális eb
addikt
Idővel kiderűl minden.
Ezek a képek szépek de nem tudni valóban a készülékkel készültek így ebben a formában érdektelenek bánom a megnézésükre forditott időt. -
Ricardo
titán
Ha ezt valóban a telefonnal készítették akkor le a kalappal. Az első teszteken kiderül az igazság.
-
madstunt
addikt
ha azt nézzük hogy kompaktok közé beillő szenzorméret van még igaz lehet
ha tényleg lehet majd kapni 122 mátyásportréért akkor a Satio felett lesz nemsokkal és akkor ez jobb vétel lesz több ok miatt is
(cameraphone-okhoz kell mérni szvsz) -
hans87
tag
Na, ez az augusztus-szeptemberi bevezetés, na ez
.... Kicsit késő lesz ez.
Addigra már a Samu is kiad 67 új (és jobb) modellt. Ráadásul jön az új szifon, meg ki tudja mit produkál a HTC és a "feltámadtMoto".Ami a képeket illeti, míg azt a Nokia publikálja addig szkeptikus vagyok (lsd.: N70 sztori), majd ha teszterek lőnek vele ilyen képeket (pl itt az mobilarénán) akkor kalapot emelek.
-
DemonDani
addikt
Továbbra is olyan érzésem van, mint az X10 idején... jó telefon de mire kijön lesz jobb...
Meg mi ez a Symbian^3? miért nem kapja meg a MeeGo-t? Vannak furcsaságok.
A Symbian^3 visszafele kompatibilis lesz, vagy majd mikor kijön az után indul be a fejlesztés mert utóbbi elég nagy cink lenne azért manapság egy felsőkategóriás készüléken nyitni új OS-sel!(#18) Misi1979
Higyjük el, és ha fake akkor lesz miért körberöhögni a Nokiját
-
asadasad22
őstag
ha nem fake, akkor ebben ez tenyleg nagyon jo lesz.
kb 5szor olyan jo minosegu kepek, mint a legjobb amit mobiltol lattam eddig. mondjuk ugy, hogy gyanus azert a dolog.. -
Misi1979
őstag
Ejj, vajon hány ember dől be ennek? Marketing..
-
atike
nagyúr
Nagyon jü minőségű képek, tény. Az EXIF hiányos az is tény... De ki és minek törölte volna...? Érdekes...
-
littlelion21
addikt
Hogy ezeket a prototípusokat egyfolytában elvesztik, ellopják... (
)
-
ommagreg
csendes tag
Kivácsi vagyok, hányan tapadtak rá az EXIF infóra, mert én igen...
Hoppácska! Pont a fényképező tipusa hiányzik....
Ejnye-bejnye -
Valentino K.
senior tag
Erősen marketing bullshit szagot érzek...
Emlékszem hasonló esetekre, amikor beharangoztak egy telefont, hogy hűha, micsoda képeket fog csinálni. Pl az n70 illetve n90-es Nokia esete. Nyomták ki a képeket, hogy igen, ilyet fog csinálni, aztán a tesztelések során kiderült, hogy hopsz, mégse olyan jók azok a képek...
Végleges verziójú, sorozatgyártásra kész telefonnal csináljanak képeket, úgy, hogy bizonyítható legyen a képek eredete.
-
Lennier
tag
HA ez igaz akkor ez a gép csinálja a legszebb mobilos képeket amit valaha láttam...
-
hemaka
nagyúr
Majd ha lesz róla egy rendes teszt, megjelenés után, akkor elhiszem... Addig meg bármivel csinálhatták a képeket.
-
Segal
veterán
Gondolom szerencsétlen csajról csináltak vagy 1000 képet aztán a jobban sikerülteket összeválogatták....
Majd a teszteken kiderül a valós tudás. -
<NewL>
addikt
ezek tényleg jó minőségü képek
-
AS
félisten
Ezeket képeket Nokia küldte vagy valami mobilos oldal. Mert ha Nokia akkor mindegy mi van kint...
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fejlesztői videón a Jurassic Park Survival
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest