Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95712068

    törölt tag

    válasz #49155328 #1243 üzenetére

    Egyre jobban kezdek én is rászokni a totál zsiradékmentes rántotthúsra, eleinte epés kolléganő miatt csináltam ilyet az irodában, de csirkemell után a rántott karaj is nagyon bejött. Amúgy is ropogósan szeretek mindent is, itthon szoktam rádobni hagymakarikákat úgy, hogy a szélét fedje a csirkemelleknek (kerül olaj a húsra a hagymáról), de irodában nem vállalom be a hagymaszagot. Csak egy hátránya van, hogy még XL-ben is csak két főre való hús fér el egy rétegben, és nincsenek kiegészítőim hozzá. Amúgy is max két főre szoktam sütni, csak rokoninvázió alatt problémás a 20-23 perc/2 fő etetési ráta.

Új hozzászólás Aktív témák