Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz Peetta14 #310 üzenetére
Nálunk ez a 140fok 25perc + 140fok 15perc egészen ígéretes próbálkozás volt már párom is azt mondta, hogy kezd oké lenni... én szeretem a porcot is, no az még lehetne "pattanósabb", könnyebben elrágható.
Valószínűleg az tényleg egy fontos momentum egyébként, hogy alaposan be kell borítani valamivel a húsokat, hogy ne száradjon ki a külseje sem (nálam ez olajos fűszerréteg volt, amiben hagytam állni előtte... sima sertésoldalas fűszerkeverék + olaj, hogy tapadjon, előtte az olajba bele lehet zúzni egy kis fokhagymát, az valóban jót tesz neki, ahogy nagysz is mondta).
A következő alkalommal szerintem még egy -10fok +10perc verziót kipróbálok (130fok 30perc, majd másik oldalára 130fok 20perc - még annyi, hogy első etapban csonttal felfelé tettem be, másodikban fordult a kocka és hússal felfelé fejeztem be).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Alcor e-Pad - van még remény
- Az NVIDIA szerint a partnereik prémium AI PC-ket kínálnak
- Ennyibe kerülnek a Huawei Pura modellek Európában
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen